ChiosTV
antiratsistiki sinantisi

Το αντιρατσιστικό ν/σ επί τάπητος στη συνάντηση των αρχηγών

 

Με στόχο να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τις διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στο ενδοκυβερνητικό στρατόπεδο

 

Με στόχο να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τις διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στο ενδοκυβερνητικό στρατόπεδο θα συναντηθούν τη Δευτέρα το απόγευμα οι πολιτικοί αρχηγοί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς, θα ενημερώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη και για τις επαφές που είχε στη Κίνα και θα καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις, με δεδομένη και την άφιξη της τρόικας στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης συζήτησε το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να υπάρξει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το θέμα αυτό. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι “ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά”.

Εξάλλου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, “το ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει μεταφερθεί εκ των πραγμάτων στο επίπεδο των αρχηγών που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία”.

πηγή: pathfinder.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production