ChiosTV
panathinaikoss 12

Μάχη κατά της χαλαρότητας

 

Τρόπους να αντιμετωπιστεί η χαλαρότητα ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλύτερος εχθρός των Πρασίνων ενόψει του μεθαυριανού μπαράζ με την Ξάνθη

Τρόπους να αντιμετωπιστεί η χαλαρότητα ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλύτερος εχθρός των Πρασίνων ενόψει του μεθαυριανού μπαράζ με την Ξάνθη είναι εσωτερικός και έχει να κάνει με ένα συνδυασμό γεγονότων που οδηγούν στο… ξεχείλωμα.

Το πρόβλημα είναι διπλό. Το πρώτο έχει να κάνει με το μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ του Τριφυλλιού και είτε ξέρουν είτε έχουν καταλάβει ότι τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στην Παιανία. Διψήφιος αριθμός παικτών δεν έχουν λόγο να τα δώσουν όλα σε ένα ματς που μπορεί να εξελιχθεί στο σημαντικότερο της σεζόν για τον Παναθηναϊκό όπως κύλησε η σεζόν. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές κυρίως σκέφτονται πότε θα φύγουν διακοπές.

Το δεύτερο αφορά την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών αφού μέσα τους τα ματς τελείωσαν πριν από δυόμισι εβδομάδες, όταν δεν υπήρχε στο πρόγραμμα το μπαράζ.

Στη διοίκηση αλλά και στην τεχνική ηγεσία υπάρχει προβληματισμός για όλο αυτό. Ο Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές ενώ ο Γιάννης Βονόρτας σκέφτεται τρόπους να προσφέρει κίνητρα στους παίκτες του. Ίσως η επιστροφή στη Λεωφόρο έστω και για μια προπόνηση, να επαναφέρει την απαιτούμενη συγκέντρωση στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.

πηγή: pamesports.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production