ChiosTV
kontreras 1

Κοντρέρας για τελικό

 

Ο Πάμπλο Κοντρέρας επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον οριστικοποιηθεί η απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Ο Πάμπλο Κοντρέρας επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον οριστικοποιηθεί η απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου λόγω του τραυματισμού του. Ο Χιλιανός προορίζεται για παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα, ενώ σε μεγάλο βαθμό ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει για τις επιλογές τους με φαβορί τον Μοδέστο για δεξί μπακ, τον Μήτρογλου για φορ και με 1-2 θέσεις στο κέντρο και στα ένα άκρο της επίθεσης να είναι ακόμη ανοιχτές. 

Εν τω μεταξύ ο Ντέρεκ Μπόατενγκ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο Ρέντη παρότι είχε ειδοποιήσει ότι ως το τέλος της περασμένης εβδομάδας θα είναι εδώ. Την ώρα που στην Αγγλία υπάρχουν νέα δημοσιεύματα για τη Φούλαμ, αφιερώματα για τον παίκτη, μέχρι και… δημοψηφίσματα για το αν ταιριάζει στην αγγλική ομάδα!

Στο μεταγραφικό μέτωπο, παραμένει ανοιχτή η περίπτωση του Μεξικανού Τζιοβάνι Ντος Σάντος μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της Μαγιόρκα και με τον παίκτη έτοιμο να αποχωρήσει. Κι όπως λένε στο Μεξικό, «η μοναδική ομάδα που έχει δείξει έως τώρα σοβαρό και έμπρακτο ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός». Με τον 24χρονο άσο αλλά και τον αδερφό του Τζόναθαν της Μπαρτσελόνα να είναι πάντοτε στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας. 

Στην Τουρκία εξακολουθούν να γράφουν για τον Σέρβο Ντούσκο Τόσιτς της Γκεντσλέρ, ενώ στη Σκωτία επιμένουν για σοβαρό ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Μήτρογλου. 

Ο Χουάνχο Λορένθο φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Γρανάδα, τόσο για παίκτες που ανήκουν στον ισπανικό σύλλογο όσο και για άλλους που παίζουν εκεί δανεικοί, κυρίως από την Ουντινέζε.

πηγή: pamesports.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production