ChiosTV
terzis

Επιστρέφει για συναυλίες ο Πασχάλης Τερζής.

 

 

Τη μεγάλη του επιστροφή ετοιμάζει ο Πασχάλης Τερζής, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας

 

Τη μεγάλη του επιστροφή ετοιμάζει ο Πασχάλης Τερζής, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, στη διάρκεια των οποίων είχε απομονωθεί στο κτήμα του έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής δηλώνει στη Real News ότι νιώθει πλέον καλά στην υγεία του και είναι έτοιμος ξανά να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό του. «Κατάφερα να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη», λέει ο ίδιος για αυτά τα χρόνια της απομόνωσής του με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του, όπου καλλιεργούσε τη γη του και απολάμβανε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του.

Συνεχίζει, μάλιστα, λέγοντας ότι δεν είναι φιλόδοξος: «Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι, πήρα την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους στους οποίους εμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος».

Όσο για τη δυναμική επιστροφή του, ο λαϊκός τραγουδιστής τονίζει: «Δεν έχω μεγαλεπήβολα σχέδια! Θέλω να κάνω κάτι σεμνό, με πολύ φθηνό εισιτήριο, ίσως το χαμηλότερο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας πεινάνε. Θα δώσω κάποιες συναυλίες, ξεκινώντας στα μέσα Ιουνίου από την Πάτρα. Θα ακολουθήσουν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη.

Έχω κάποια ανησυχία και είναι φυσιολογικό. Είναι εύλογη ανησυχία. Ο κόσμος θέλει να βγω κι αυτό είναι το έναυσμα. Κι εμένα μου λείπει η αγάπη του. Έτσι, νιώθω πολύ όμορφα που θα βγω σε ανοιχτούς χώρους», συνεχίζει ο Πασχάλης Τερζής, που ήδη κάνει εντατικές πρόβες μαζί με τη 10μελή ορχήστρα του και υπόσχεται συναυλίες που θα εξελιχθούν σε καλά λαϊκά γλέντια–ξεφαντώματα για να περάσει ο κόσμος καλά. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο τραγουδιστής ετοιμάζει και νέο CD και μάλιστα αυτόν τον καιρό επιλέγει τα κομμάτια που θα συμπεριλάβει σε αυτό.

 

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production