ChiosTV
mihani

Σοβαρό τροχαίο στην Μπέλα Βίστα.

 

Σοβαρό τρόχαιο είχαμε λίγο μετά τις 16:00 στην γνωστή για τα τροχαία περιοχή της Μπέλα Βίστα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ΙΧ αμάξι που ερχόταν από την  Όδο Φλοίσκου

 

Σοβαρό τρόχαιο είχαμε λίγο μετά τις 16:00 στην γνωστή για τα τροχαία περιοχή της Μπέλα Βίστα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ΙΧ αμάξι που ερχόταν από την  Όδο Φλοίσκου έστριψε με κατεύθυνση την πόλη, εκείνη την στιγμή μηχάνη μεγάλου κυβισμού με οδηγό νεαρό άνδρα πρόερχομενο από την πόλη προς το Αερόδρομιο συγκρουστήκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες με το ΙΧ. Αποτέλεσμα ο οδηγός (Α.Α) της μηχανής να τραυματιστεί σοβαρά και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Χίου. Σϋμφωνα με πληροφορίες εξαιτίας των σοβαρών τραύματων οι γιατροί του Νοσοκομείου έκριναν απαραίτητο την μεταφορά του στην Άθηνα. Έτσι ειδοποιηθήκε άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και αναμένεται στο νησί C-130 για την μεταφόρα του οδηγού σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Χίου. Η οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε αλλά έχει υποστεί σοκ από το ατύχημα.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production