ChiosTV
bostoni1

Δύο εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης!!

 

Σοκ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, καθώς λίγα μέτρα μακριά από τον τερματισμό, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις, ακριβώς μπροστά στη δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης, επί της Boylston Street.

 

Σοκ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, καθώς λίγα μέτρα μακριά από τον τερματισμό, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις, ακριβώς μπροστά στη δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης, επί της Boylston Street.

Το περιστατικό συνέβη περίπου τρεις ώρες μετά τον τερματισμό των νικητών, ενώ έτρεχαν ακόμη πολλοί συμμετέχοντες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αν και πολλοί μαραθωνοδρόμοι έχουν τραυματιστεί κι έχουν μεταφερθεί αιμόφυρτοι στις σκηνές που είχαν στηθεί για τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις βαριά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, ενώ κάποια διεθνή πρακτορεία ειδήσεων κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, χωρίς να επιβεβαιώνεται αυτό μέχρι στιγμής.

Όπως είναι φυσικό, η αστυνομία απομάκρυνε τους παρευρισκόμενους από το σημείο της έκρηξης, ενώ πολλοί δρομείς γύρισαν προς τα πίσω, χωρίς να τερματίσουν τον αγώνα τους. “Έγινε μία έκρηξη. Δεν έχουμε ενδείξεις για τον αριθμό των τραυματιών”, τόνισε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βοστώνης.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μετείχαν και Έλληνες δρομείς, ανάμεσά τους και το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο παλιός πρωταθλητής Νίκος Πολλιάς, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, καθώς δεν τραυματίστηκαν.

Ο μαραθώνιος της Βοστώνης είναι από τους πιο δημοφιλείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την Αστυνομία της Βοστώνης ) είναι η πρώτη σε μεγάλο αθλητικό γεγονός!

Φέτος πήραν 27.000 αθλητές από 56 χώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες οι δυο εκρήξεις είχαν διαφορά 10 λεπτών και εξερράγησαν από αντίθετες πλευρές του ξενοδοχείου. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις εκρήξεις ως πολύ ισχυρές, με τους ανθρώπους να προσπαθούν να τρέχουν αλλόφρονες να σωθούν!

Ο 39χρονος Παμ Χόουζ που τερμάτισε ακριβώς στο άκουσμα της έκρηξης περιέγραψε ως εξής την σκηνή: “Δεν είδα κάτι. Μόλις τερμάτισα άκουσα τις βόμβες. Απλά έφυγα από εκεί”.

bostoni2

bostoni3

sport24.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production