ChiosTV
marantona

Ο Μαραντόνα μοιράζει μπάλες και… ψηφίζει Μαδούρο

 

 

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιράζει μπάλες στον κόσμο που προσήλθε στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιράζει μπάλες στον κόσμο που προσήλθε στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας

 

«Γκολ» για χάρη του Νικολάς Μαδούρο επιχείρησε να βάλει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εμφανίστηκε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση του προσωρινού Προέδρου της Βενεζουέλας, μοίρασε μπάλες στο πλήθος, και δήλωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του «εκλεκτού» του Ούγκο Τσάβες.

Ο θρύλος των γηπέδων, που έχει δηλώσει θαυμαστής του Ούγκο Τσάβες, μίλησε στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Μαδούρο, τον οποίον αποκάλεσε αξιο συνεχιστή του έργου του εκλιπόντα προέδρου της Βενεζουέλας.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Καράκας, ο Μαραντόνα υπέγραψε αυτόγραφα και μοίρασε μπάλες.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Μαδούρο – τον οποίο ο Τσάβες είχε ορίσει ως διάδοχό του – συγκεντρώνει 55%, ενώ ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες έρχεται δεύτερος, με 45%.

Ο Μαδούρο έχει δεσμευθεί ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά, που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα στη Βενεζουέλα και υπήρξε το βασικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας του Τσάβες, όταν είχε εκλεγεί Πρόεδρος για πρώτη φορά το 1998.

πηγή: tanea.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production