ChiosTV
tsakosgios

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Τσάκου.

 

Επί ποδός βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς άγνωστοι τηλεφώνησαν στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

 

Επί ποδός βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς άγνωστοι τηλεφώνησαν στην “Εφημερίδα των Συντακτών” στις 09:50 της Παρασκευής και ενημέρωσαν ότι έχουν αφήσει προκήρυξη σε USB-stick στην περιοχή της Καισαριανής.

Το USB βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής και εξετάζεται ακόμη. Περιέχει προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης τρομοκρατικής ενέργειας και συγκεκριμένα, της πρόσφατης βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του εφοπλιστή Τσάκου, απέναντι από το Ηρώδειο.

Τα παραπάνω προκύπτουν από πληροφορίες του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αλλά αυτό δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Αστυνομία, όπως και το περιεχόμενο του κειμένου. Η ΕΛ.ΑΣ, προς το παρόν, εξετάζει τη γνησιότητα της προκήρυξης, την οποία υπογράφει η οργάνωση “Επαναστατική Ανατροπή”

Το “στικάκι” βρέθηκε στις 09:50  Άρη Βελουχιώτη στην Καισαριανή, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου .

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε, είπε στην υπάλληλο που απάντησε στο τηλέφωνο τα εξής: “Ανάληψη ευθύνης τρομοκρατικής ενέργειας. Στην Καισαριανή, στην οδό Αναξαγόρα, κάτω από το άγαλμα του Βελουχιώτη, υπάρχει ένα μαύρο “στικάκι” με ανάληψη ευθύνης…”.

 Η έκρηξη στη γωνία Προπυλαίων και Ροβέρτου Γκάλλι στην Ακρόπολη, στην είσοδο της κατοικίας του εφοπλιστή Τσάκου, κοντά στην ισπανική πρεσβεία, είχε σημειωθεί το βράδυ της 27ης Μαρτίου.

Πριν σημειωθεί η έκρηξη, άγνωστος με τηλεφώνημά του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία είπε ότι δεν είναι φάρσα και ότι θα εκραγεί βόμβα στην είσοδο της βίλας του εφοπλιστή, αναφέροντας επίσης την παραπάνω διασταύρωση, απέναντι από το Ηρώδειο.

Η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και εξερράγη η βόμβα χωρίς να υπάρχουν τραυματίες.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε τσάντα που είχαν αφήσει οι δράστες στην είσοδο της κατοικίας.

news.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production