ChiosTV
ellada vosnia

Βοσνία-Ελλάδα: Οι αριθμοί δείχνουν νίκη-πρόκριση της Εθνικής!

 

Τον πιο σημαντικό αγώνα της προκριματικής φάσης, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

 

Στοιχημάτισε στην νίκη της Εθνικής Ελλάδος στη Unibet με €50 Μπόνους!

Τον πιο σημαντικό αγώνα της προκριματικής φάσης, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα δώσει η Εθνική Ελλάδας με τη Βοσνία στη Ζένιτσα σήμερα στις 21:45. 

Οι Παλιοί, Κατσουράνης και Σαλπιγγίδης έχουν ήδη στείλει το σύνθημα της νίκης μέσα από τις συνεντεύξεις τους, δηλώνοντας ότι η Εθνική θα παίξει στην Βοσνία με αποκλειστικό στόχο το διπλό και τους 3 πόντους. 
Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mega και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το κρίσιμο παιχνίδι της εθνικής είναι να στοιχηματίσεις, προβλέποντας τι θα συμβεί στον αγώνα. Στο site της Unibet θα βρεις περισσότερα από 40 ειδικά στοιχήματα για το Βοσνία –Ελλάδα ενώ με τη βοήθεια του υπεύθυνου στοιχημάτων της «Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας» συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε στατιστικά και χρησιμες πληροφορίες από τις 2 ομάδες: 

•Η προϊστορία είναι βαμμένη στα Γαλανόλευκα αφού σε 5 συνολικά παιχνίδια η Εθνική έχει 4 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Το σκορ είναι 11-2 στα γκολ υπέρ της Ελλάδας και η Βόσνιοι δεν έχουν σκοράρει ούτε μια φορά στην έδρα τους με αντίπαλο την Εθνική μας (4.00 απόδοση πληρώνει η νίκη της Ελλάδας).

•Η Ελλάδα μετρά 19 παιχνίδια χωρίς ήττα σε αγώνες για προκριματική φάση Μουντιάλ ή Euro (13 νίκες – 6 Ισοπαλίες). Η τελευταία ήττα της επίσημης αγαπημένης ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου του 2009 από την Ελβετία (1.82 δίνει στη Unibet η διπλή ευκαιρία X2 της Εθνικής).

•Η Ελλάδα έχει προκριθεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2004 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 (Euro 2004-Πορτογαλία, Euro 2008-Αυστρία-Ελβετία, Μουντιάλ 2010-Νότιος Αφρική, Euro 2012-Πολωνία Ουκρανία) και θέλει να κερδίσει τη Βοσνία ώστε να γίνει το φαβορί για το εισιτήριο που οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στη Βραζιλία. 

•Στα τελευταία 20 εκτός έδρας παιχνίδια, σε προκριματική φάση Μουντιάλ και Euro από το 2006 και μετά η Εθνική Ελλάδος έχει δεχθεί συνολικά 11 τέρματα (δέχεται μόλις 0.55 γκολ ανά παιχνίδι κατά Μ.Ο.) ενώ 11 φορές έχει κρατήσει τους αντιπάλους της στο μηδέν (3.80 απόδοση πληρώνει να μην σκοράρει η Βοσνία). 

•Η Εθνική έχει πετύχει μέχρι στιγμής 5 γκολ για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τους Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου, Νίνη, Γκέκα και Σπυρόπουλο να έχουν σκοράρει από 1 τέρμα ο καθένας. Επιπλέον ο Σπυρόπουλος μαζί με τους Τζιόλη, Κατσουράνη, Καρνέζη, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε 4 ολόκληρα 90λεπτα (3.57 πληρώνει στη Unibet να σκοράρει ο Μήτρογλου και 4.00 ο Σαλπιγγίδης).

•Οι Βόσνιοι έχουν σκοράρει 15 φορές! μέχρι στιγμής σε 4 παιχνίδια και είναι η πιο παραγωγική ομάδα των προκριματικών μαζί με τους Γερμανούς (επίσης 15) ενώ στην 3η θέση ακολουθεί η Ολλανδία με 13 γκολ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Τζέκο της Μάντσεσερ Σίτι με 5 γκολ ενώ από 4 έχουν οι Μισίμοβιτς και Ιμπίσεβιτς (4.00 απόδοση πληρώνει στη Unibet να πετύχει το πρώτο γκολ ο Τζέκο). 

•Στα 20 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας σε προκριματική φάση για Μουντιάλ η Euro από το 2006 και μετά οι Βόσνιοι έχουν 11 νίκες 7 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες. Στα ίδια παιχνίδια έχουν σημειωθεί 3.15 γκολ κατά μέσο όρο κάτι που επιβεβαιώνει μαζί με τα αποτελέσματα την επιθετική φιλοσοφία των Βοσνίων που οδηγεί σε παιχνίδι με ανοικτούς χώρους πολλές φάσεις και πολλά γκολ (2.20 πληρώνει στη Unibet το Over 2.5 γκολ).

πηγή: aggouria.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production