ChiosTV

ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Αρκετά ήταν τα θετικά στοιχεία για την Εθνική Ελλάδας από το φιλικό με την Πορτογαλία, όμως υπάρχουν ερωτηματικά για την επίθεση και την ανάπτυξη της «γαλανόλευκης» εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Από τον Νοέμβριο του 2003 η Πορτογαλία δεν έχει καταφέρει να νικήσει την Εθνική Ελλάδας σε επίσημο ή… ανεπίσημο αγώνα. 

Με τη χθεσινή ισοπαλία (0-0)της «γαλανόλευκης» στη Λισαβόνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετράει τρεις νίκες και δύο «Χ» απέναντι στους Ίβηρες. 

Στην ουσία, τώρα, εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να επιδείξει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, καθώς δεν απειλήθηκε (ανεξάρτητα από το αν έλειπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο) από τους Πορτογάλους. 

Επίσης, στα θετικά προστίθεται και η εικόνα που είχε η Εθνική στο Β’ ημίχρονο, ιδιαίτερα μετά την είσοδο των Καραγκούνη και Φετφατζίδη στη μεσαία γραμμή. 

Πολύ καλή ήταν και η εικόνα του Βαγγέλη Μόρα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, και ο Κώστας Μανωλάς παρουσίασε όλα εκείνα τα στοιχεία που περίμεναν να δουν οι άνθρωποι της Μπενφίκα από εκείνον. 

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς από την αριστερή πτέρυγα υπήρξαν τα περισσότερα προβλήματα που περιορίστηκαν όσο περνούσε η ώρα. 

Παράλληλα, η Εθνική έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. 

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε σωστή ανάπτυξη και δεν απείλησε πολύ την πορτογαλική άμυνα. Είναι βέβαιο, όμως, ότι ο Σάντος θα δουλέψει στις επόμενες μέρες (και στα επόμενα δύο φιλικά με Νιγηρία και Βολιβία) στην κυκλοφορία της μπάλας, τις στημένες φάσεις και γενικότερα την ανάπτυξη της «γαλανόλευκης». 

sport-fm.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production