ChiosTV

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Δέκα χρόνια μετά τον θρίαμβο του Euro 2004, η Ελλάδα επιστρέφει στη Λισαβόνα για την φιλική αναμέτρηση με την Πορτογαλία (21:30, MEGA-OTE SPORT1).

Η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο πρώτο από τα τρία φιλικά που έχει προγραμματίσει πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Πρόκειται για το πιο δυνατό της ομάδας του Φερνάντο Σάντος εν όψει του Μουντιάλ καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την Εθνική με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, με εσωτερικούς μέσους τους Μανιάη και Τζιόλη. Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μπέντο θα παρατάξει κι αυτός την ομάδα του με 4-3-3, αλλά δεν θα έχει στην διάθεσή του, το μεγάλο αστέρι της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ.

 Η ενδεκάδα των Πορτογάλων θα αποτελείται από τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νέτο, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Μουτίνιο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Βαρέλα, Νάνι (Ράφα) και Ποστίγκα.

Την αποστολή της συμπληρώνουν οι Μπέτο, Α. Αλμέιδα, Κόστα, Αμορίμ, Καρβάλιο, Έντερ, Αλμέιδα και Βιεϊρίνια.

gazzetta.gr

 

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production