ChiosTV

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μ. ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΝΑΥΤ. ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρο Δρίτσα και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο πραγματοποίησε, σήμερα, ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Γιάννης Θεοτοκάς, ο Λιμενάρχης Χίου Γιάννης Αργυράκης και ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, Μιχάλης Μπελέγρης.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου ζήτησαν ενημέρωση για την πορεία ένταξης στο ΠΔΕ, των εργασιών αποκατάστασης στον λιμενοβραχίονα του κεντρικού λιμένα της Χίου, που υπέστη ζημιές από την περσινή κακοκαιρία.

Τέθηκε, εκ νέου, η ανάγκη εξεύρεσης πόρων για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του λιμένα των Μεστών, που θα αναβαθμίσουν και θα ολοκληρώσουν το μεγάλο αυτό έργο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το υπό εκπόνηση master plan για το λιμάνι της Χίου.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε για περαιτέρω ενημέρωση για την πορεία των θεμάτων που του τέθηκαν και απέδωσε τα εύσημα στη χιακή κοινωνία, την Αστυνομία, το Λιμενικό και τον Δήμο για την διαχείριση του προσφυγικού.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production