ChiosTV

ΟΙ 8 ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η στυτική δυσλειτουργία έχει πάψει τα τελευταία χρόνια να είναι πρόβλημα μόνο των μεγαλύτερων σε ηλικία ανδρών.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ασκούν ψυχοσωματική πίεση στους νέους ανθρώπους και τους προκαλούν συχνά προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Δείτε τους πιο σημαντικούς από αυτούς:

Κατάθλιψη

getty rm photo of depressed man with erectile dysfunction

Η σεξουαλική διέγερση ξεκινάει από τον εγκέφαλο. Η κατάθλιψη μπορεί να μειώσει την σεξουαλική σας διάθεση και να οδηγήσει σε συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας. Ταυτόχρονα, τα περισσότερα φάρμακα που καταπολεμούν την κατάθλιψη, έχουν αρνητικές παρενέργειες και στην σεξουαλική σας διάθεση, καθώς κάνουν την στύση δυσκολόετρη και καθυστερούν τον οργασμό.

Αλκοόλ

getty rf photo of man drinking alcohol

Μπορεί να θεωρείτε ότι μερικά ποτήρια αλκοολούχων ποτών θα σας φτιάξουν όχι μόνο την ψυχική αλλά και τη σεξουαλική διάθεση, αλλά αν το παρακάνετε τότε είναι πιθανό να δυσκολέψετε το σώμα σας να… ανταποκριθεί την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

Στρες

getty rm photo of man dealing with stress at work

Ολοένα και περισσότεροι νέοι στην σύγχρονη κοινωνία αισθάνονται ιδιαίτερα πιεσμένοι να αποδώσουν ικανοποιητικά σε πολλούς τομείς της ζωής ταυτόχρονα. Ιδιαίτερα τα προβλήματα εύρεσης εργασίας προκαλούν αυξημένο στρες και μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

Άγχος καλής επίδοσης στο σεξ

getty rf photo of man with anxiety in bedroom

Η αφθονία εικόνων και μηνυμάτων με κεντρικό ή δευτερεύον θέμα το σεξ στη σύγχρονη κοινωνία, γεμίζει το μυαλό των νέων ανθρώπων με μη ρεαλιστικές προσμονές όσον αφορά την ικανότητά τους να ικανοποιήσουν σεξουαλικά την σύντροφό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπερ-αναλύουν την σεξουαλική πράξη στο μυαλό τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ και αυτό τους αποπροσανατολίζει και τους δημιουργεί προβλήματα στύσης.

Περιττά κιλά

getty rf photo of man with middle aged spread

Οι υπέρβαροι και παχύσαρκοι άνθρωποι αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς εξαιτίας των κακών διατροφικών τους επιλογών. Τα περιττά κιλά όχι μόνο έχουν αρνητική επίπτωση στην αυτοπεποίθηση των νέων ανθρώπων, αλλά είναι και η αιτία που ο οργανισμός τους παράγει λιγότερη τεστοστερόνη, η οποία είναι βασική ορμόνη για την επαρκή στύση. Επίσης, οι υπέρβαροι άνθρωποι έχουν αυξημένη πίεση στο αίμα. Αυτό κάνει τις αρτηρίες να σκληραίνουν με αποτέλεσμα το αίμα να μην φτάνει ικανοποιητικά στο πέος για να έχει πλήρη στύση.

onmed.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production