ChiosTV

ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… ”ΧΑΝΑ ZOO ΠΑΝΤΑ”

Το χειμώνα που μας πέρασε, ο Μάνος Βαφειάδης, μας ξενάγησε σε μια νέα μαγική χώρα, τη Χοραλία και μας σύστησε νέους φανταστικούς ήρωες που ήδη αγαπήσαμε. Στη νέα διπλή έκδοση “Πάντα” που κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι, η παρέα της Χοραλίας μεγαλώνει, νέοι και παλιοί ήρωες μας ταξιδεύουν με ολοκαίνουρια τραγούδια, εικόνες και ιστορίες, από άκρη σε άκρη του κόσμου.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε απόψε από την Χίο με μεγάλη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν από νωρίς στο θέατρο ”Καστρομηνά” για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες Τερέζα, η Μάρδη και ο Άρης, παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το καλοκαίρι κοντά μας.

Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης και λάτρεψαν όλα τα παιδιά μέσα από το project «Mazoo and the Zoo»

 

Σε μία σύντομη κουβέντα που είχαμε με τον κύριο Βαφειάδη μας είπε ότι είδαμε την συνέχεια του ”Mazoo and the Zoo” του 2010 με νέα παιδιά αλλά και την Τερέζα που ‘συνδέει’ τις δύο παραστάσεις καθώς συμμετείχε και στο προηγούμενο project αλλά και στο Xana zoo ”Πάντα”. Συμμετείχαν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, κάναμε παιχνίδια, ενωθήκαμε για να αντιμετωπίσουμε το ”Φαταούλα” και όλοι μαζί τραγουδήσαμε παλιές και νέες επιτυχίες. Κλείνοντας εξέφρασε την επιθυμία , την επόμενη φορά να καταφέρουν να κάτσουν πιο πολλές μέρες γιατί δεν είχαν καθόλου χρόνο διότι φεύγουν τα ξημερώματα για Μυτιλήνη όπου είναι ο επόμενος σταθμός τους.

Σκηνοθεσία – Στίχοι – Μουσική: Μάνος Βαφειάδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Αλέκος Κουτσούκος

Χορογραφίες: Xana-Zoo

Ηθοποιοί – Χορευτές: Τερέζα Σάσσου, Άρης Αντωνόπουλος, Μάρδη Μηλιαρά, Εύη Κολιούλη, Αστέρης Κρικώνης και Μαρία Ντούρου.

 

xanazoo 1 xanazoo 2 xanazoo 3 xanazoo 4

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production