ChiosTV

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

[youtube width=”” height=”” video_id=”QqdS92TbBVc”] Ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος, εν όψει των ευρωεκλογών έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι τα προβλήματά μας έχουν ευρωπαϊκές λύσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ πάλεψαν ενάντια σε συντηρητικές λογικές και αντιαναπτυξιακές πρακτικές, χωρίς ευρωσκεπτικισμό και λαϊκισμό, για λιγότερες ανισότητες και περισσότερη δικαιοσύνη. Για μια Ευρώπη αλληλέγγυα που θα ενοποιήσει, ξανά, τους λαούς, υπερβαίνοντας νέους και παλιούς εθνικούς εγωισμούς, παλιές και νέες οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες. Στην προσπάθεια αυτή, η ενίσχυση της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι καθοριστική.

Η χώρα μας έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Στο υπόλοιπο της διαδρομής που απομένει, για να βγούμε από τη στενωπό και τις δυσκολίες χρειάζεται η αξιόπιστη φωνή της δημοκρατικής παράταξης. Χρειαζόμαστε στο πλάι μας το Ευρωκοινοβούλιο και όχι απέναντί μας. Χρειαζόμαστε δυνατή «Ελιά» – Δημοκρατική παράταξη.

Μπορούμε να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη για την επόμενη μέρα, για τη χώρα και για την προοδευτική παράταξη. Μπορούμε να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε για περισσότερη Ευρώπη, για πιο κοινωνική και αλληλέγγυα Ευρώπη, για την Ευρώπη που θα εμπνεύσει ξανά τους νέους ευρωπαίους πολίτες.

Συμμετοχή και όχι αποχή, σταθερότητα και όχι ανασφάλεια, σοβαρότητα, συνεργασία και συμπαράταξη.

Σας καλώ όλες και όλους να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές της Κυριακής, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο προοδευτικό μήνυμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production