ChiosTV
newego LARGE t 821 14302641 type12364

Tι πραγματικά ζητούν οι άντρες στο sex!

 

 

H τελοσπάντων η συντριπτική πλειοψηφία!

H τελοσπάντων η συντριπτική πλειοψηφία!

Το sex όπως όλοι παραδέχονται είναι ωραίο, ερεθιστικό, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό! Μπορεί η εκάστοτε σεξουαλική εμπειρία να διαφέρει με την προηγούμενη ή την επόμενη, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η καθεμία αξίζει για τη διαφορετικότητά της! Και μπορεί λοιπόν, όπως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός, ξεχωριστά και μοναδικά να κάνουμε sex, μα η τεχνική, μα η ανατομία, μα ο τρόπος, ωστόσο, υπάρχουν και κάποια θεματάκια στα οποία αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού συμφωνεί! Για παράδειγμα, αν ζητήσουμε από 10 άντρες να πουν ποια είναι τα 5 πράγματα που λατρεύουν και αποζητούν στο sex, οι 9 σίγουρα θα δώσουν ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις! Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι πράγματικά ζητάνε οι άντρες από ένα… κρεβάτι!

1. Στοματικό: Μα τι νομίζατε; Ότι δεν θα είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων; Όπως και να το κάνουμε, ο άντρας λατρεύει το στοματικό sex και συχνά πυκνά, αν δεν το ζητά το… απαιτεί! Δεν θα μάθουμε ποτέ πως είναι η αίσθηση, διότι στερούμεθα πέους, αλλά μπορούμε κάλλιστα να τους προφέρουμε απλόχερα τις περιποιήσεις και φροντίδες μας! Ειδικά αν έχετε και μεγάλο ταλέντο, μην σας κάνει εντύπωση που μπορεί τα προκαταρκτικά να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το κυρίως πιάτο! Είπαμε, τους αρέσει……

2. Από… πάνω: Μπορεί να έχουμε αναλύσει πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα αλλά όπως και να το κάνουμε οι άντρες την θέλουν τη γυναίκα από πάνω! Μπορεί η απόλαυση και η ένταση να μην είναι η ίδια, και μπορεί η ευχαρίστηση να είναι αρκετά μεγαλύτερη για τη γυναίκα, αλλά το γεγονός ότι έχει πλήρη θέα του στήθους σας και γενικότερα του κορμιού σας δεν το αλλάζει με τίποτα! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο όταν λένε ότι μία γυναίκα ξέρει να κάνει sex όταν… πετάει στην από πάνω στάση! Τα συμπεράσματα δικά σας…

3. Να είστε… γλυκές: Εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Κατά γενική ομολογία, αυτός που κάνει κοπλιμέντα κατά τη διάρκεια του sex είναι σχεδόν πάντα ο άντρας. Μία θα πει για τον… πισινό της καλής του, μία για το δέρμα και μία για το πόσο όμορφα μυρίζει! Δεν είναι κρίμα λοιπόν που αυτοί δεν ακούνε ούτε έναν καλό λόγο; Και όταν λέμε καλό λόγο, δεν εννοούμε να του πείτε για τα προσόντα του, αλλά μπορείτε να του πείτε για τα μπράτσα του, τις πλάτες του, ακόμα και για τα οπίσθιά του αν είναι αξιοπρεπή. Προσοχή στα σχόλια για την κοιλιά του γιατί μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση!

4. Άκρα του τάφου σιωπή: Καλά δεν είπαμε να πιάσετε και ψιλή κουβεντούλα, αλλά ο άντρας λατρεύει να μιλάει στο κρεβάτι και το ίδιο θέλει και από την παρτενέρ του! Το να τη βγάλετε στα μουγκά, πιστέψτε μας, προκαλεί πολύ περισσότερη αμηχανία ακόμα και από το να πετάξετε μία ατάκα όχι και τόσο πετυχημένη, η οποία στην χειρότερη να σας κάνει να… γελάσετε! Μη διστάσετε λοιπόν να μιλήσετε και κυρίως να αναστενάξετε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Προσοχή μην το παρακάνετε και σας φέρουν την αστυνομία οι γείτονες. Αλλά τελοσπάντων, και λίγο θόρυβο να κάνετε ας κάνουν κι αυτοί υπομονή! Sex κάνετε και καλώς ή κακώς είναι μία θορυβώδης πράξη!

5. Μεταμφιέσεις: Οι άντρες κατά γενική ομολογία είναι αρκετά πιο… ανώμαλοι από τις γυναίκες. Πιθανότατα εμείς κουβαλάμε ακόμα εκείνη την προκατάληψη που ισχυρίζεται ότι όποια γυναίκα κάνει περίεργα πράγματα στο κρεβάτι είναι αυτομάτως και… ελαφρών ηθών για να το πούμε περιφραστικά. Ελπίζουμε όλοι πια να έχουν πειστεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως όλα αυτά είναι λόγια των παππούδων μας. Αφού λοιπόν λύσαμε αυτό το θέμα, μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε και κάποιες… μεταμφιέσεις ή ρόλους. Μπορείτε να ντυθείτε από καλόγρια μέχρι… βασίλισσα της νύχτας ή μπορείτε να παίξετε τη δασκάλα και τον μαθητή ή και το αντίστροφο. Φαντασία να υπάρχει!

Πηγή: www.tsixlofoyska.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production