ChiosTV
kalloni

Ιστορική μέρα για την Μυτιλήνη! Στην Super League η Καλλονή!

 

26η Μάη 2013 – Ιστορική ημέρα για το Λεσβιακό αποτέλεσμα. Η Καλλονή έκανε το όνειρο πραγματικότητα.

 

26η Μάη 2013 – Ιστορική ημέρα για το Λεσβιακό αποτέλεσμα. Η Καλλονή έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Από του χρόνου θα είναι στα “σαλόνια” της  Ά Εθνικής. Σ’ ένα δραματικό  εντός έδρας παιχνίδι η Καλλονή πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό Βολού και σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έκανε το όνεριο πραγματικότητα….

Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους της Μυτιλήνης και πανηγυρίζουν.

Τελικό αποτέλεσμα : ΑΕΛ  Καλλονής – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Η ανακοίνωση  της ΑΕΛ Καλλονής: κάθε ιστορία είναι Σύγχρονη Ιστορία

“Όσο κι αν πιστεύεις στα όνειρα μόνο τη στιγμή που βγουν αληθινά, κάποιες φορές καταφέρνεις να πείθεις τον εαυτό σου πως τόσο καιρό δεν ήσουν απλά ένας ακόμη δεισιδαίμονας. Εμείς, εσείς, όλοι μας, οι φίλαθλοί μας, δεν την ονειρευτήκαμε αυτή την άνοδο, τουλάχιστον με την έννοια που η επιστήμη ερμηνεύει τα όνειρα∙ δεν έβαλε, δηλαδή, το χέρι του ο Μορφέας.

Εμείς σε όλο αυτό το «όνειρο» ήμασταν ξύπνιοι∙ ζούσαμε, λειτουργούσαμε, δημιουργούσαμε και φροντίζαμε γι’αυτή την ομάδα, όχι γιατί κάποια ανάγκη μας το επέβαλε, αλλά γιατί η ΑΕΛΚ ως ζωντανός οργανισμός είχε την ικανότητα να μας κρατάει «δέσμιούς» της, να μας σαγηνεύει, πείθοντάς μας κάθε φορά πως είναι Καλλονή. Έτσι, σχεδόν αβίαστα ταυτίσαμε τους εαυτούς μας με αυτή. Βρίσκαμε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς ας μέσα από αυτή και έφτασε πολλές φορές να είναι  αυτή η τελευταία μας σκέψη πριν κοιμηθούμε.
 
Φτάσαμε στην άνοδο γιατί το αξίζαμε! Γιατί δυόμιση χρόνια ακατάπαυστης δουλειάς από το γήπεδο, το γραφείο, το σπίτι, δεν εφησυχάσαμε ποτέ. Ξέρετε, η δουλειά για εμάς, από τον Πρόεδρο και τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, δεν μετράται σε ώρες εργασίας αλλά σε ώρες δημιουργίας.
 
Η Καλλονή δημιουργήθηκε και στη δημιουργία δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει κούραση, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Αυτή την ώρα γράφεται ιστορία απ’ την ΑΕΛΚ μας. Μια ιστορία στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Λέσβου. Στον μακραίωνο πολιτισμό της Λέσβου η άνοδος αυτή στην μεγάλη κατηγορία, στην ΣούπερΛίγκα, ποιος ξέρει, ίσως μετά από χρόνια να είναι το σημείο αφετηρίας μιας όμορφης αθλητικής -και όχι μόνο!- ιστορίας που κράτησε για χρόνια.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όπως έλεγε ένας Ιταλός φιλόσοφος, «Κάθε Ιστορία είναι Σύγχρονη Ιστορία» και πόσο χαρούμενοι είμαστε που αυτή την ιστορία τη γράφουμε εμείς κι εσείς μαζί.”

Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου  Νίκου Μιχαλάκη:

O πρόεδρος της ΑΕΛΚ μίλησε στον Παύλο Παπαδημητρίου για τον RealFm για την ιστορική μέρα και το κατόρθωμα της ομάδας του:
 
“Τα γράμματα που ξέρω δεν είναι αρκετά για να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Ευχαριστώ  αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας στηρίζει από καθε γωνιά του νησιού. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τα δάκρυα της οποίας έγιναν ποτάμι και έπνιξαν τους εχθρούς μου. Ευχαριστώ τον Νάσο Γιακαλή, ο οποίος με στήριξε από τη πρώτη στιγμή.
Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές και έπρεπε να κάνω κατάθεση ψυχής. Αυτή η άνοδος είναι δίκαιη, είναι μια δικαίωση για τους κόπους μας.”
 
lesvosnews.net
 
 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production