ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι Total 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. μαύρη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ. Χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει σε μπαιν-μαρί και την έχουμε αφήσει να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για δύο ώρες να κρυώσει καλά.
- Αν έχουμε παγωτομηχανή, το γυρίζουμε εκεί και αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά. Εναλλακτικά, το αφήνουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους
recipes.greece.fage.eu
Add comment