ChiosTV
to triodio

Το τριώδιο άνοιξε: 5 ρόλοι για οσκαρικό σεξ !

 

 

Ποια καλύτερη εποχή για να υποδυθείτε ρόλους από το τριώδιο; Το σεξουαλικό role playing εξάλλου δεν χρειάζεται κοστούμια.

 

Ποια καλύτερη εποχή για να υποδυθείτε ρόλους από το τριώδιο; Το σεξουαλικό role playing εξάλλου δεν χρειάζεται κοστούμια.
“Να είσαι ο εαυτός σου” και λοιπά κλισέ στο σεξ καταρρίπτονται. Όχι μόνο δεν πειράζει να μην είσαι για λίγο ο εαυτός σου, αλλά αντιθέτως το να υποδυθείς πως είσαι κάποιος άλλος μπορεί να αναβαθμίσει τη σεξουαλική σας ζωή, είτε είστε νέο ζευγάρι και θέλετε να διευρύνετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες, είτε είστε καιρό σε μακροχρόνια σχέση και θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα.

Και ποια καλύτερη εποχή για να υποδυθείτε ρόλους από το τριώδιο, τώρα που όλοι δικαιούνται να κυκλοφορούν εντός και εκτός σπιτιού μεταμφιεσμένοι και τώρα που οι στολές κοστίζουν €19,99; Το σεξουαλικό role playing, βέβαια, δεν χρειάζεται κοστούμια για να είναι πετυχημένο: η διάθεση και οι υποκριτικές ικανότητες είναι εκείνα που μετράνε για να έχει επιτυχία η παράσταση που θα ανεβάσετε. Αλλά και ένα ζευγάρι χειροπέδες δεν βλάπτει, αγαπητό όργανο της τάξης.

Κλέφτες και αστυνόμοι
Γιατί αυτό: 29 γυναικείες φαντασιώσεις συνιστούν ένστολους άντρες
Πως θα το πετύχεις: Εντάξει, μπορεί να είπαμε πως η στολή δεν είναι απαραίτητη, αλλά από την άλλη θα είναι απείρως hot για εκείνη να σε δει ντυμένο αστυνομικό. Χτύπα της την πόρτα (“αστυνομία, ανοίξτε” και άλλα τέτοια γραφικά εδώ είναι χρήσιμα για να σε βάλουν στο κλίμα), κόλλησέ την στο τοίχο, κάν’ της εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο. Αν αντισταθεί ή αντιδράσει, γίνε βίαιος ή, ακόμα καλύτερα, κόλλα της το ψεύτικο όπλο σου και ανάγκασέ τη να υπακούσει στις εντολές σου.
Απαραίτητο αξεσουάρ: Χειροπέδες, προφανώς.

Γιατρός και ασθενής
Γιατί αυτό: Γιατί το “θες να παίξουμε τον γιατρό” είναι η ανήθικη πρόταση που δεν παλιώνει ποτέ.
Πως θα το πετύχεις: Κατ’ αρχήν υπάρχουν δύο παραλλαγές του σεναρίου, με το πρώτο να θέλει εσένα γιατρό και εκείνη ασθενή και το δεύτερο εσένα στο κρεβάτι του πόνου και εκείνη άτακτη νοσοκόμα. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ένας είναι εκείνος που θα κάνει την εξέταση και ο άλλος αυτός που υπομένει στωικά και ακολουθεί πιστά τις ιατρικές οδηγίες. Και αν η ασφάλεια δεν καλύπτει την επίσκεψη, δεν πειράζει, κάπως θα τα βρείτε.
Απαραίτητο αξεσουάρ: Στηθοσκόπιο. Είναι το ιατρικό σήμα κατατεθέν, έχει εξερευνητική διάθεση να πάει παντού και access all areas πρόσβαση.

Businessman και καμαριέρα
Γιατί αυτό: γιατί όλοι θέλουν να παρενοχλήσουν σεξουαλικά την όμορφη καμαριέρα.
Πως θα το πετύχεις: Κατά πρώτον προτρέποντάς τη να φορέσει τη στολή της καμαριέρας μαζί με τα τακούνια της και κατά δεύτερον αποφεύγοντας γλοιώδη αστεία όπως “δεν πρόλαβε να στρως καν”. Κατά τ’ άλλα, η σκηνή μπορεί να διαδραματιστεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, όπου εσύ φορώντας το κοστούμι σου θα της υποδεικνύεις αυστηρά τα σημεία που δεν έχει καθαρίσει καλά – και στη συνέχεια θα την τιμωρείς για αυτό.
Απαραίτητο αξεσουάρ: το φτερό του ξεσκονίσματος. Θα σας φανεί χρήσιμο και αργότερα.

Δάσκαλος και μαθήτρια
Γιατί αυτό: γιατί όλες κάποια στιγμή καψουρεύτηκαν τον καθηγητή τους.
Πως θα το πετύχεις: Σηκώνοντας την να πει μάθημα στον πίνακα, βάζοντάς της να λύσει μια δύσκολη άσκηση ή να γράψει 100 φορές μια σέξι φράση. Κάθε φορά που θα καθυστερεί, θα κάνει λάθος ή θα σου απευθύνεται στον ενικό, μπορείς να την χτυπάς ελαφρά στο χέρι με το χάρακα – και σιγά σιγά και σε άλλα σημεία. Υπέροχες σχολικές καταστάσεις, απωθημένα στο μυαλό της από τότε που, έφηβη ούσα, πρωτοανακάλυπτε τη σεξουαλικότητά της.
Απαραίτητο αξεσουάρ: τα γυαλιά μυωπίας για σένα, η καρό φούστα και οι λευκές κάλτσες για εκείνη. Αν είναι να το κάνετε, κάντε το σωστά, πορνογραφικά.

Φωτογράφος και μοντέλο
Γιατί αυτό: ποια γυναίκα δεν θέλει να γίνει το μοντέλο σου και εσύ ο Helmut Newton της;
Πως θα το πετύχεις: Δεν χρειάζεσαι και πολλά, έναν λευκό τοίχο, ένα δυνατό φως τοποθετημένο σαν προβολέα, προαιρετικά μια καρέκλα, μαξιλάρια ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στο concept της φωτογράφησης. Φράσεις όπως “στήσου”, “ακίνητη”, “γύρνα” και άλλα τέτοια #diplisanagnosis, καλοδεχούμενα. Εσύ με μια φωτογραφική μηχανή ανά χείρας της δίνεις εντολές και την προστάζεις να ξεκουμπώσει το πουκάμισο της, να κατεβάσει τη φούστα της, να μείνει με τα εσώρουχα, να μείνει με τα τακούνια της. Μέχρι να έρθει η ώρα να βάλεις τη μηχανή στην αυτόματη λήψη και να μπεις και εσύ στο κάδρο.
Απαραίτητο αξεσουάρ: φωτογραφική μηχανή (duh), κατά προτίμηση ψηφιακή για να μπορεί να σβήσει με την ησυχία της ότι δεν της αρέσει και να σου αφήσει για σουβενίρ τα υπόλοιπα.oneman.gr

πηγή: okokoras.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production