ChiosTV
skilitseioo

Έκοψαν 25.000 ευρώ το μήνα από τις εφημερίες των Γιατρών.

 

Tην ορθή επανάληψη  του κονδυλίου των εφημεριών του Έτους 2013 για το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου και την περίληψή τους στο σχετικό Προϋπολογισμό

 

Tην ορθή επανάληψη  του κονδυλίου των εφημεριών του Έτους 2013 για το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου και την περίληψή τους στο σχετικό Προϋπολογισμό, ζητά με έγγραφο του από το Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου. Ο προϋπολογισμός για τις εφημερίες του μήνα, έχει μειωθεί από 105.000 περίπου ΕΥΡΩ στις 80.000 ΕΥΡΩ.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο κύριος Γανιάρης προς τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε, έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση στην έγκριση της ορθής επανάληψης του κονδυλίου των εφημεριών του Έτους 2013 για το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου και την περίληψή τους στον Προϋπολογισμό.

Επισημαίνω ότι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Χίου, οφειλόμενη στην προσπάθεια που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αποτελεί σημαντική παράμετρο για την υγειονομική θωράκιση της ακριτικής και νησιωτικής περιοχή μας. 

Παρακαλούμε θερμά για την επίσπευση των διαδικασιών και την έγκριση των εφημεριών από Πλευράς Υπουργείου, όπως αυτές έχουν προταθεί από την 2η Δ.Υ.Π.Ε. σε έγγραφό της, της 25ηςΦεβρουαρίου 2013.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

 

                                                                                                                                                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production