ChiosTV
apo grafeio ekso

Από το γραφείο… στην έξοδο!

 

Μάθετε πώς να παραμείνετε φρέσκιες και περιποιημένες από το πρωί ως το βράδυ και «μεταμορφώστε» τις εμφανίσεις σας από πρωινές σε βραδινές σε χρόνο αστραπή.

Μάθετε πώς να παραμείνετε φρέσκιες και περιποιημένες από το πρωί ως το βράδυ και «μεταμορφώστε» τις εμφανίσεις σας από πρωινές σε βραδινές σε χρόνο αστραπή.

 

H κατάσταση θυμίζει déjà vu: Μετά τη δουλειά έχετε κανονίσει έξοδο με τις φίλες σας, μόνο που δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσετε σπίτι για να ετοιμαστείτε. Μην ανησυχείτε αφού μπορεί μεν ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος, με κάποια έξυπνα τρικ όμως μπορείτε να τον αναπληρώσετε και να δείχνετε φρέσκια και περιποιημένη, σαν να έχετε ξοδέψει ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Αυτό βέβαια θα είναι το μικρό σας μυστικό….

Φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα

Για να παραμείνετε δροσερές σα να βγήκατε μόλις από το ντους ακόμα και στο τέλος της ημέρας μην αμελήσετε να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας αποσμητικό της Noxzema το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες όποιες και αν είναι οι περιστάσεις!

Φωτίστε το βλέμμα σας

Περνάτε πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή δουλεύοντας ατελείωτες ώρες; Το βλέμμα είναι το πρώτο σημείο που προδίδει την κούραση της ημέρας λόγω των μαύρων κύκλων που σχηματίζονται γύρω από την περιοχή και «βαραίνουν» την όψη σας. Για να τους καμουφλάρετε και να προσδώσετε λάμψη και φωτεινότητα εφαρμόστε λίγη ποσότητα κονσίλερ με τις άκρες των δαχτύλων σας ταμπονάροντας απαλά.

Τροποποιήστε το μακιγιάζ σας

Μερικές μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Μία από αυτές είναι και το κόκκινο κραγιόν, το οποίο μεταμορφώνει στη στιγμή όλη σας την εμφάνιση, ενώ είναι ιδανικό για τις βραδινούς σας εξόδους. Μην ξεχάσετε λοιπόν να το πάρετε μαζί σας πριν φύγετε το πρωί για το γραφείο!

Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά

Ένας όμορφος κότσος αλλάζει ραγδαία την εμφάνισή σας ενώ αποτελεί κομψή επιλογή για όλες τις ώρες τις ημέρας. Δεν χρειάζεται να είναι «αυστηρός» αφού το επιμελώς ατημέλητο στιλ είναι πιο γοητευτικό και σίγουρα πιο γρήγορο αφού δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτη!

Προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ

Αναβαθμίστε το look σας στο λεπτό με ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι  σκουλαρίκια. Για πιο glam εμφανίσεις μπορείτε επίσης να έχετε στο αμάξι σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

πηγή: epithimies.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production