ChiosTV
raian mpampel

Προτάθηκε ο Ράιαν Μπάμπελ στον Ολυμπιακό

 

Προχωρούν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό μετά τις αποφάσεις της διοίκησης με τα ονόματα των Λεόν και Βερδού να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Προτάθηκε ο Μπάμπελ, για Μιγκέλ Τόρες

Προχωρούν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό μετά τις αποφάσεις της διοίκησης με τα ονόματα των Λεόν και Βερδού να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Προτάθηκε ο Μπάμπελ, για Μιγκέλ Τόρες στην άμυνα μιλούν οι Ισπανοί

 

Πρώτη Ιουνίου σήμερα (καλό μήνα) πράγμα που σημαίνει πως άνοιξε κι επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με τον Ολυμπιακό να έχει σκοπό να μπει δυνατά στο παζάρι όπως βγήκε από τη συνάντηση των Μίτσελ, Λορένθο και Βρέντζου.

Είναι φανερό πλέον πως το όνομα του Πέδρο Λεόν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μίτσελ, όμως πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να έχει ως προτεραιότητα την Ισπανία.

Από εκεί και πέρα ο Γιοάν Βερδού είναι ένας ακόμα διακαής πόθος του Μίτσελ, όμως για τον αρχηγό της Εσπανιόλ έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από Ισπανία και Αγγλία.

Τόρες για την άμυνα

Δημοσιεύματα στην ιβηρική χερσόνησο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μιγκέλ Τόρες. Ο άσος της Χετάφε αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, καθώς φέτος τον είδαμε σε αρκετά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν ως αριστερό μπακ (κανονικά είναι δεξιός).

Στο τέλος της σεζόν έχασε τη θέση του από το αρχικό σχήμα, είναι 27 ετών και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κρούση. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Μίτσελ ζήτησε παίκτες “πολυεργαλεία” για το μικρό και ευέλικτο ρόστερ που ετοιμάζει.

Και Μπάμπελ!

Τέλος να πούμε πως σύμφωνα με την Sportday ο Ράιαν Μπάμπελ προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 26άχρονος ακραίος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ, με τον οποίο πραγματοποίησε 22 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ομάδες, όμως πρέπει να τονίσουμε εκτός από γυρολόγος (θα αλλάξει 6η ομάδα στα 26 του χρόνια), πέρσι ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στο γόνατο του.

πηγή: sport24.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production