ChiosTV
paris-tsartas

Γιατί το Υπουργείο Παιδείας κάνει τα στραβά μάτια για το διπλοθεσίτη Π. Τσάρτα;

 

Ενάμιση μήνα μετά το δημοσιεύμα της εφημεριδάς Παραπολιτικά που δημιοσιεύτηκε και στο chiostv και το υπουργείο παιδείας

 Ενάμιση μήνα μετά το δημοσιεύμα της εφημεριδάς Παραπολιτικά που δημιοσιεύτηκε και στο chiostv και το υπουργείο παιδείας ακόμα και σήμερα σφυρίζει αδιάφορα. παρόλο που με  την  διευκρινιστική εγκύκλιο του πρώην υφυπουργού Ιωάννη Πανάρετου με τίτλο “Εγκύκλιος σχετικά με εξωπανεπιστημιακή απασχόληση πρυτανικών Αρχών” και ημερομηνία 03.06.2011 : Σαφώς απαγορεύεται στα πρόσωπα μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης που ασκούν τη διοίκηση ενός πανεπιστημίου νά έχουν οποιαδήποτε επαγγελματική απασχόληση εκτός του πανεπιστημίου ή να κατέχουν οποιαδήποτε έμμισθη θέση στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε την αδράνεια του υπουργείου ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αναφορά του στον υπουργό, συνοδευόμενη με επιστολή-καταγγελία.

pritanis1

(το έγγραφο είναι από το Lesvosnews.net)

Άραγε θα ξυπνήσει το Υπουργείο Παιδείας; Το Chiostv.gr θέτει τα εξής ερωτήματα που περιμένουν απάντηαη:

1)Γιατί ο Υπουργός δεν επεμβαίνει στο θέμα; 

2) Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας στο Πανεπίστημιο Αιγαίου για να ελεγθούν οι καταγγελίες φοιτητών και εκπαιδευτικών; σε διάφορα θέματα του Πανεπίστημιου;

3) Ποιά η θέση των Πρυτάνεων;

Στο Πανεπίστημιο Αιγαίου εν έτει 2013 έχουν δημιουργηθεί κλίκες που διοικούν με πρακτικές που θυμίζουν σκοτεινές επόχες. προχθές απέλυσαν καθηγητρία με δικαιολόγιες των οπισθίων ( πάρθηκε πίσω μετά απο αντίδραση των φοιτητών και των καθηγητών)

Καθηγητές κόβουν φοιτητές για την φάτσα τους η τα πολιτικά Πιστεύω τους. Καθηγητές ξεχνούν τον Εύδοξο και μετά απαιτούν από 2 βιβλία ύλη,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ!

 

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production