ChiosTV
maurisma12

Πώς να κρατήσουμε το μαύρισμα μας για μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου;

 

Η απόκτηση και η διατήρηση του μαυρίσματος αποτελεί ένας σημαντικός σκοπός του μεγαλύτερου ποσοστού των γυναικών και ακριβώς οι καλοκαιρινές διακοπές

 

Η απόκτηση και η διατήρηση του μαυρίσματος αποτελεί ένας σημαντικός σκοπός του μεγαλύτερου ποσοστού των γυναικών και ακριβώς οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους ανθρώπους (και ειδικά για τις γυναίκες) συνδέονται με την ηλιοθεραπεία και το  μαύρισμα. Για τους ανθρώπους με πιο  ανοιχτό χρώμα δέρματος  η απόκτηση του μαυρίσματος  αποτελεί μια ολόκληρη τέχνη, που συνδέεται με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Είναι γεγονός, ότι μετά από μια εβδομάδα το μαύρισμα αρχίζει να εξαφανίζεται.

Πρώτο, το μαύρισμα αποτελεί μια επίδραση των κυττάρων του δέρματος για να προστατεύεται από τον ήλιο. Η διάρκεια του μαυρίσματος εξαρτάται από τo φυσικό χρώμα δέρματος του κάθε ανθρώπου και από την ιδιαιτερότητά του. Σε ανθρώπους με πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος το μαύρισμα φεύγει πολύ πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τους άλλους τύπους δέρματος Στους ανθρώπους με πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, το δέρμα προσπαθεί να αποκατασταθεί και για αυτό το λόγο γρήγορα «ξεφλουδίζει» τα καμένα κύτταρα.

Για να κρατήσουμε το μαύρισμά μας για μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου, πρέπει να περιποιούμε καλά το δέρμα μας. Ύστερα από την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα είναι αφυδατωμένο και εξαντλημένο από  τον ήλιο και χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση με κατανάλωση υγρών και κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα.

Σ’αυτή την περίοδο πρέπει να αποφεύγετε τις μάσκες με αγγούρι και λεμόνι. Αυτά τα δυο είδη φυσικών προϊόντων είναι χρήσιμα, όμως έχουν αποτελέσματα λεύκανσης.

Να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α. Είναι ιδανικές για την διατήρηση του μαυρίσματος στα φυσικά του όρια. Οι τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α είναι ο κροκός αυγού, το βοδινό κρέας, τα βερίκοκα, τα καρότα, το σπανάκι, το γάλα κλπ.

Να φοράτε χρώματα, τα οποία τονίζουν το μαύρισμά σας και  να μακιγιάρεστε σε ζεστές αποχρώσεις, ώστε να έχετε μια καλύτερη εμφάνιση.

πηγή: omorfia.org

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production