ChiosTV
miralis

Χωρίς Ανδρέα Μιράλη η εθνική στη Βαρκελώνη!

 

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης!

 

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης!

Ο Ανδρέας Μιράλης, μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του εθνική.Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.Οι εποχές που διανύει η χώρα μας είναι ως γνωστόν πολύ δύσκολες, με την οικονομική κρίση να «χτυπά» πολλούς Έλληνες.

Ο εξαιρετικός περιφερειακός δέχτηκε μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση (εκτός πόλο) και βάζοντας τα πράγματα κάτω, με ωριμότητα και σύνεση, πήρε τη δύσκολη απόφαση να αφοσιωθεί στο επαγγελματικό του μέλλον. Τα πράγματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης είναι δύσκολα, όπως και σε άλλα αθλήματα, με πολλές ομάδες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές συμφωνίες.Ο Μιράλης πέρασε δύσκολο χειμώνα στη Χίο, λόγω των γνωστών προβλημάτων, με το μυαλό του πλέον να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του, όχι ως πολίστας αλλά ως άνθρωπος που κοιτά τι θα κάνει στη ζωή του για να ζήσει.

Η επαγγελματική πρόταση ήρθε και ο Ανδρέας την έκανε αποδεκτή έστω και αν αναγκάζεται να «θυσιάσει» την εθνική ομάδα και μαζί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Και γράφουμε ότι τη «θυσιάζει» γιατί οι απαιτήσεις στη νέα του δουλειά είναι μεγάλες (πολλές ώρας ασχολίας μέσα στη μέρα), οπότε δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις επίσης μεγάλες απαιτήσεις της εθνικής που έχει ξεκινήσει ήδη τη σκληρή προετοιμασία για τη σπουδαία γιορτή της Βαρκελώνης.

Με βαριά καρδιά, όπως λέει ο ίδιος, ανακοίνωσε την απόφαση του στον ομοσπονδιακό προπονητή Σάκη Κεχαγιά ο οποίος βέβαια τη σεβάστηκε απόλυτα από τη στιγμή που είναι για λόγους μη αγωνιστικούς.

Πλέον ο τεχνικός της εθνικής ομάδας κάνει τα σχέδια του χωρίς τον Ανδρέα Μιράλη, ένα νεαρό παιδί με πλούσια αγωνιστικά προσόντα που έχει να δώσει ακόμη πολλά στο ελληνικό πόλο. Ωστόσο οι δύσκολες εποχές που περνάμε τον ανάγκασαν να δει με διαφορετικό μάτι τη ζωή…

Η «τρέλα» του Μιράλη για το πόλο είναι δεδομένη και γνωστή στο χώρο. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε σωματειακό επίπεδο ελπίζοντας κάποια στιγμή οι συνθήκες να του επιτρέψουν να χτυπήσει ξανά την πόρτα της εθνικής ομάδας…

aquaticsnews.com

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production