ChiosTV
Suso

Αστέρια της Λίβερπουλ για Ολυμπιακό

 

Τα ονόματα δύο παικτών της Λίβερπουλ επιστρέφουν στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα και πηγές

Τα ονόματα δύο παικτών της Λίβερπουλ επιστρέφουν στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα και πηγές από την Αγγλία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, η πιθανότητα να ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός με την περίπτωση του 20χρονου Ισπανού μέσου Σούσο είναι υπαρκτή και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Σούσο είχε απασχολήσει από πέρσι τους ερυθρόλευκους, είχε κάνει νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ αλλά «παίζει» πάντα η περίπτωση να δοθεί δανεικός. Οι αποφάσεις του θα ληφθούν μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων τον Ιούνιο.

Άλλος ένας παίκτης της Λίβερπουλ που είχε ακουστεί και πέρσι για τον Ολυμπιακό είναι ο Μαροκινός εξτρέμ Ουσάμα Ασαϊντί. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Χέρενφεν, ο Ασαϊντί πήρε μεταγραφή πέρσι το καλοκαίρι για την Λίβερπουλ αλλά είχε ελάχιστες συμμετοχές στη φετινή περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Λίβερπουλ, επελέγη από τους Άγγλους ως αντίπαλος στο φιλικό για τον Τζέραρντ και είναι δεδομένο ότι υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι πληροφορίες από την Ισπανία ότι ο ακραίος χαφ της Χετάφε, ο Χάιμε Γκαβιλάν, είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ. Κι ότι είναι σοβαρή η υποψήφιότητά του για τον Ολυμπιακό, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ρωσική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, αλλά ο Κολομβιανός θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και περιμένει τις αποφάσεις του Μίτσελ.

πηγή: pamesports.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production