ChiosTV
tomas protopapassss

Πέθανε ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

 

 

Μετά από περίπου έξι εβδομάδες νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μετά από περίπου έξι εβδομάδες νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος στην Αττική οδό, την Κυριακή 17 Μαρτίου. Επαθε ωστόσο μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς του.

 

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1988 στη Βρετανία. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο μόλις σε ηλικία 14 ετών και αργότερα έγινε ηθοποιός.
Εγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MΑD, όπου ήταν παρουσιαστής εκπομπής, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του στο remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».
Το 2012 εμφανίστηκε στον ρόλο του Αλέξη Κανελλόπουλου στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες». Πριν από το τροχαίο είχε κλείσει συμφωνία για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Dr Cook».
Ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου κατευθυνόταν στην Αττική Οδό προς το στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή «Dr Cook».
Όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει, ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ και να υποστεί σοβαρά τραύματα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
πηγή: inews.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production