ChiosTV
kypello polo

Ο Ολυμπιακός στο τελικό του Κυπέλλου στο πόλο.

 

Ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος της Βουλιαγμένης, στον αυριανό τελικό για το Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο.

 Ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος της Βουλιαγμένης, στον αυριανό τελικό για το Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 16-6 του Νηρέα Λαμίας. Οι συνεχείς αγώνες που δίνει ο Ολυμπιακός είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να είναι αρκετά φορμαρισμένη σε σχέση με τον φιλόδοξο Νήρεα που από τις αρχές Μαΐου δεν έχει καμία αγωνιστική δραστηριότητα.

Από τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Μάζης που πέτυχε τρία γκολ ενώ σκόραραν συνολικά δέκα ερυθρόλευκοι. Η ομάδα του Βλάχου πέτυχε πολλά γκολ στην κόντρα ενώ στον παίκτη- παραπάνω είχε 5/8.

Για το Νηρέα ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου σημείωσε δύο τέρματα (και τα δύο δείγμα αγωνιστικής ποιότητας και εμπειρίας). Πολύ καλές στιγμές είχε και ο τερματοφύλακας του Νηρέα Λαμίας Κώστας Φλέγκας που έκανε ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις. Ο Νηρέας τελείωσε το ματς με 1/4 στον παραπάνω ενώ πέτυχε δύο ωραία γκολ από τη θέση του φουνταριστού, ένα πεντάμετρο, ένα από την περιφέρεια και ένα με πέναλτι (άνοιξε το σκορ ο Θέμης Χατζής).  

Πλέον αναμένουμε όλοι οι φίλοι του πόλο τον τελικό του Σαββάτου (ώρα έναρξης 15:00) ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό όπου αναμένεται να… πέσουν κορμιά. Ο πρώτος τίτλος κρίνεται στη Λαμία και όλοι ελπίζουμε σε ένα σπουδαίο ματς, αντάξιο της ποιότητας και της ιστορίας των δύο ομάδων.(aquaticsnews. Com)

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 1-3, 2-6.   

Νηρέας Λαμίας (Κώστας Λούδης): Χατζής 1, Γκρεμύλας 1, Χατζηθεοδώρου 2, Σαλπαδήμας 1, Μονιούδης 1.   

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δελακάς 2, Mallarach 2, Μάζης 3, Κολόμβος 2, Καπότσης 2, Δερβίσης 1, Σχίζας 1, Ποντικέας 1, Μουρίκης 1, Γιάννης Φουντούλης 1.

O Tελικός θα γίνει αύριο στις 15:00 και θα μεταδοθεί από τη ΕΤ1.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production