ChiosTV
dimarxeio xiou

Τρέχει για έργα ο Δήμος Χίου.

 

Αγώνα δρόμου για να ξεκινήσουν άμεσα σειρά έργων που χρηματοδοτούνται μέσω των προγραμμάτων των ΕΣΠΑ και ΟΣΑΠΥ κάνει ο Δήμος Χίου

 

Αγώνα δρόμου για να ξεκινήσουν άμεσα σειρά έργων που χρηματοδοτούνται μέσω των προγραμμάτων των ΕΣΠΑ και ΟΣΑΠΥ κάνει ο Δήμος Χίου.Μέχρι το τέλος Μαΐου πρόκειται να δημοπρατηθούν, μετά την απαιτούμενη έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού, το νεοκλασικό κτίριο της Απλωταριάς και η αναμόρφωση του Αθλητικού Κέντρου της Φάρκαινας.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο 3ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πράσινα Σχολεία».Στον τομέα των αντιπλημμυρικών, άμεσα ξεκινάει το έργο στο Λιθί μέχρι τη Βέσσα, αφού προηγηθεί η έγκριση του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Επίσης αναμένεται η απόφαση από το ΚΑΣ για τα αντιπλημμυρικά έργα, κατά μήκος του ποταμού Παρθένη προς Νέα Μονή και η ολοκλήρωση της ΜΠΕ για τα υπόλοιπα αντιπλημμυρικά έργα στους Ολύμπους, Πυργί και Αρμόλια. Τέλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο η μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία του Κάμπου, δεδομένου ότι υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις περίπου 3.000.000 για το συγκεκριμένο έργο. Στη σύσκεψη του Δημάρχου Πολύδωρου Λαμπρινούδη με τις τεχνικές υπηρεσίες, συζητήθηκε επίσης η πορεία εξέλιξης των εργασιών στο 1ο Γυμνάσιο Χίου, έτσι ώστε να παραδοθεί από τον εργολάβο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

era-aegean.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production