ChiosTV
kaka ronalntinio

Ούτε Κακά, ούτε Ροναλντίνιο!

 

Το δίλημμα του του Φελίπε Σκολάρι για το αν θα πάρει μαζί του στο Confederations Cup τον Κακά ή τον Ροναλντίνιο λύθηκε!

Το δίλημμα  του Φελίπε Σκολάρι για το αν θα πάρει μαζί του στο Confederations Cup τον Κακά ή τον Ροναλντίνιο λύθηκε! Κανείς από τους δύο δεν βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας!

Κακά ή Ροναλντίνιο ήταν το δίλημμα του Φελίπε Σκολάρι στην εθνική Βραζιλίας ενόψει Confederations Cup. 
Τελικά, ο ομοσπονδιακός της «σελεσάο» δεν κάλεσε κανέναν από τους δύο και… ξεμπέρδεψε! 
Στην… πρόγευση του Μουντίαλ που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές καλοκαίρι, ο 65χρονος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, τόσο «Ευρωπαίους», όσο και και ντόπιους. 
Πέραν του «Ρόνι» και του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, έκπληξη αποτελεί και η μη κλήση του Ραμίρες, που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την Τσέλσι. 

Αναλυτικά, η 23μελής αποστολή: 

Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε), Τζέφερσον (Μποταφόγκο) 

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν Μονάχου), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Ζεάν (Φλουμινένσε), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φελίπε Λουίζ (Ατλέτικο Μαδρίτης) 

Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Ερνάνες (Λάτσιο), Λουίς Γκουστάβο (Μπάγερν Μονάχου), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Γιάντσον (Σάο Πάολο), Όσκαρ (Τσέλσι), Λούκας Μόουρα (Παρί Σεν Ζερμέν) 

Επιθετικοί: Χουλκ (Ζενίτ), Μπέρναρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Νεϊμάρ (Σάντος) 

πηγή: sport-fm.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production