ChiosTV
filippaios

Συνέντευξη με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Χαλκειού.

 

 

Συνέντευξη με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Χαλκειού, Κώστα Φιλιππαίο.

 

Ποίος είναι ο Κώστας Φιλιππαίος; Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα που αγωνίζεσαι;

Παίζω στην Θύελλα Χαλκειού τερματοφύλακας. Βγήκαμε 4η  και δώσαμε αγώνα μπαράζ με την Ελάτα στον όποιο χάσαμε 2-0. Δεν έπαιξα σε αυτόν τον αγώνα αλλά δεν με πείραξε καθόλου, γιατί δεν βρισκόμουν στην κατάλληλη αγωνιστική φόρμα και όπως ήταν λογικό ο προπονητής μου, επέλεξε αυτόν που θα ήταν καλύτερος και ήταν ο συμπαίκτης μου ο Ματθαίος Πιπίκας.

 Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες;

Ένας τερματοφύλακας πρέπει να έχει ανταγωνισμό σε μια ομάδα ώστε να μην είναι ποτέ σίγουρος ότι θα παίξει στον επόμενο και μέσο αυτού γίνεται καλύτερος ο ανταγωνισμός ,βοηθάει  και τους δύο ο ένας παίρνει πράγματα από τον άλλον.

 Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ο στόχος ήταν η τέταρτη θέση και το καταφέραμε. Το να ανεβαίναμε και κατηγορία θα ήταν μια υπέρβαση πράγμα στο οποίο ήμασταν πολύ κοντά να το πετύχουμε, από δω και πέρα η ομάδα συνεχίζει δυνατά. Για μια ακόμα καλύτερη πορεία.

 Ποίος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

Σε ατομικό επίπεδο για μένα το επόμενο βήμα ακόμα είναι αμφίρροπο καθώς έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εκδώσω ναυτικό φυλλάδιο.  Παρόλα  αυτά αν παραμένω Χίο λογικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Θύελλα καθώς και το κλίμα και το συμβούλιο και αυτόν τον προπονητή τους έχουν λίγες ομάδες στην Χίο.

Κλείνοντας θέλω να μας πεις λίγα λόγια για τον προπονητή της ομάδας;

 Όσο αφορά τον Σταύρο τον Ντίλη τον προπονητή της ομάδας  του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έχει μετατρέψει μια ομάδα δύο χρονών σε μια μεγάλη οικογένεια.  Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με έχει βοηθήσει αρκετά σε κάποιες δύσκολες στιγμές που είχα και ήταν δίπλα μου. Αν δεν ήταν αυτός ίσως να είχα σταματήσει την μπάλα.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production