ChiosTV
panathinaikos234

Τέσσερα ματς κεκλεισμένων των θυρών για Παναθηναϊκό

 

 

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με νέο πρόστιμο 100.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με νέο πρόστιμο 100.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν χωρίς κόσμο

Νέα τιμωρία από την Ευρωλίγκα προς τον Παναθηναϊκό, σε μία επίδειξη δύναμης από τους ιθύνοντες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει τους τέσσερις πρώτους αγώνες της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα πληρώσει και νέο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Συνολικά, για τους δύο εντός έδρας αγώνες με την Μπαρτσελόνα θα πληρώσει 60.000 ευρώ και θα εκτίσει μία ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Επίσης, λόγω των συνεχώς επεισοδίων στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 40.000 ευρώ και τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο τον Παναθηναϊκό. Ο αθλητικός δικαστής Ευρωλίγκας έλαβε υπόψιν του όλα τα επεισόδια που έχουν λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, τα δύο τελευταία χρόνια και τον κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των φιλάθλων, των παικτών και των επισήμων που παρακολουθούν τα παιχνίδια.

“Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες πρέπει να παραδεχτούν, ότι όταν έρχονται στην Αθήνα, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουν αντιαθλητικές συμπεριφορές από κάποιους θεατές, καθώς και ενοχλήσεις κάθε τύπου”, ανέφερε ο αθλητικός δικαστής.

 
πηγή: sport24.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production