ChiosTV
mali kotsida 0

Πέτυχε βήμα-βήμα την ανατρεπτική κοτσίδα-σχοινί

 

 

H κοτσίδα-σχοινί είναι εδώ για να σε βγάλει από το δίλημμα: “Πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου;

H κοτσίδα-σχοινί είναι εδώ για να σε βγάλει από το δίλημμα: “Πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου;”. Το απόλυτο τρεντ της άνοιξης είναι εδώ για να σε κάνει να ξεχωρίσεις με την πιο εύκολη και σέξι κοτσίδα!

Βήμα πρώτο: η βάση κάθε τέλειου χτενίσματος είναι σίγουρα τα φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφού λούσεις τα μαλλάκια σου και απλώσεις την μαλακτική και την μάσκα σου – γιατί το βασικό είναι να είναι απαλά τα μαλλιά σου- δεν έχεις παρά να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου. Το να ξεκινήσεις με νωπά μαλλιά το χτένισμα είναι ιδανικό αφού θα ξεχωρίσεις καλύτερα τις ενότητες!

Βήμα δεύτερο: για μια πιο σφικτή κοτσίδα πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλοογουρά. Για ένα πιο ανέμελο και ατημέλητο λουκ προχώρησε στο επόμενο βήμα και απλά ξεκίνα την αλογοουρά σου από το ύψος του σβέρκου σου.

Βήμα τρίτο: χώρισε τα μαλλιά σου σε δυο ίσα μέρη. Γύρισε τα μαλλιά σου γύρω από τα δάχτυλα σου και στριφογύρισε τα με κίνηση σαν τη φορά του ρολογιού.

Βήμα τέταρτο: “Πέρασε” το δεξί μέρος πάνω από το αριστερό.

Βήμα πέμπτο: συνέχισε το πλέξιμο και “ασφάλισε” το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι. Ψέκασε και έχεις έτοιμη την πιο γρήγορη και σέξι πρόταση της σεζόν!

mali kotsida 1

πηγή: womenonly.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production