ChiosTV
olumpia mpasket 1

Νίκη και έφυγε για Λονδίνο

 

Ετοιμος για την πρόκρισή του στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (26/4, 21:45GR)

 

Ετοιμος για την πρόκρισή του στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (26/4, 21:45GR) υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ, στο τελευταίο ματς της σειράς των πλέι οφ

 

Στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός άγγιξε την πρόκριση, αλλά αυτοκτόνησε στα τελευταία λεπτά του τέταρτου αγώνα και πλέον έφτασε η ώρα για την… τελική μονομαχία. Με τον κόσμο στο πλευρό τους (sold out στο ΣΕΦ), οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αγωνιστούν με σοβαρότητα και να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στο F4.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τους τούρκους, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και απλώς πρέπει να κάνει το χρέος του. Να παίξει μυαλωμένα, να βγάλει ενέργεια στο παρκέ και να μην επιτρέψει στην Εφές να ελπίζει…

Ο έλεγχος των ριμπάουντ αποτελεί βασικό κομμάτι για την επιτυχία. Αλλωστε, αυτός ο τομέας πλήγωσε τον Ολυμπιακό στην Τουρκία. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν έτοιμοι για τη μάχη. Ο Χάινς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση.

Χρειάζεται απλώς 40 λεπτά συγκέντρωση. Ελεγχος ρυθμού και ριμπάουν, ώστε να μπει από νωρίς στη θέση του οδηγού και τελικά να τσεκάρει το εισιτήριό του για το Λονδίνο.

Πάντως, οι τούρκοι θέλουν προσοχή. Είναι διψασμένοι για διάκριση, καθώς έχουν 12 χρόνια να πάνε σε Final 4 και το τελευταίο ματς της σειράς ανέβασε την ψυχολογία τους.

Ο Ολυμπιακός, όμως, διαθέτει καλύτερη ομάδα και εφόσον το αποδείξει στο παρκέ, θα κλείσει θέση για το Λονδίνο.

πηγή: sport.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production