ChiosTV
panatha 1

Νίκη και έφυγε για Λονδίνο

 

Οι κόποι, η προσπάθεια μίας ολόκληρης χρονιάς κρίνονται σε έναν αγώνα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός (22:00 pamesports.gr, novasports 2) καλείται να κάνει αυτό που πραγματοποίησε

 

Οι κόποι, η προσπάθεια μίας ολόκληρης χρονιάς κρίνονται σε έναν αγώνα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός (22:00 novasports 2) καλείται να κάνει αυτό που πραγματοποίησε και στο 2ο παιχνίδι της σειράς. Να νικήσει την Μπαρτσελόνα μέσα στο Palau Blaugrana και να πάρει το εισιτήριο που θα τον στείλει στο Final-4 του Λονδίνου.

Η αποστολή των «πράσινων» μόνο εύκολη δεν θα είναι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο το σύνολο του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και τους φιλάθλους των Καταλανών, οι οποίοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργήσουν μία κολασμένη ατμόσφαιρα.

Όμως η παρέα του Δημήτρη Διαμαντίδη έχει αποδείξει ότι αυτοί οι παράγοντες δεν την επηρεάζουν και παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της. Στην προκειμένη περίπτωση ο μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη.

Το «τριφύλλι» στον σημερινό αγώνα της χρονιάς, όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε ο Γιόνας Ματσιούλις, μπορεί να ελπίζει στο σπουδαίο διπλό, αρκεί να αγωνιστεί όπως στα πρώτα ματς, κρατώντας χαμηλό τέμπο, παίζοντας καλή άμυνα, έχοντας τον έλεγχο των ριμπάουντ, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και κάνοντας οργανωμένες επιθέσεις και όχι βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Λάσμε όσο και ο Γκιστ που τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους, συνεπώς ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλα τα βέλη στην «πράσινη φαρέτρα» του.

πηγή: pamesports.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production