ChiosTV
kentriki

Εύκολο απόγευμα για το ΝΟΧ.

 

Εύκολη νίκη πέτυχε ο ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 11-5 επί του ΝΟ Αργοστολίου

 

Εύκολη νίκη πέτυχε ο ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 11-5 επί του ΝΟ Αργοστολίου για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών.

Οι Κεφαλονίτες κατέβηκαν στη Χίο με ελλιπή σύνθεση και συγκεκριμένα με μόνο εννέα παίκτες, καθώς είχαν εξασφαλίσει την τετράδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ και ο προπονητής τους άφησε πίσω για ξεκούραση βασικούς παίκτες εν όψει των παιχνιδιών της πρώτης φάσης των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, όπου θα έχουν μειονέκτημα έδρας.

Ο ΝΟ Χίου, που είναι οριστικά 3ος, θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Στο τέλος της δεύτερης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικαάσταση για βιαιπρογία ο Μητρόπουλος (χτύπησε τον Γαβαλά) και ο ΝΟ Αργοστολίου αγωνίστηκε για 4 λεπτά στην τρίτη περίοδο με έξι παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι ο προπονητής του ΝΟ Χίου χρησιμοποιούσε για εκείνο το διάστημα στο ματς επίσης μόνο έξι παίκτες. O προπονητής της Χίου χρησιμόποιησε και νεαρούς παίχτες οι όποιοι στα λεπτά που αγ ωνιστηκαν απέδειξαν ότι ο ΝΟΧ έχει ένα λαμπρό, αξιόλογο και μαχητικό μέλλον. Οι περίπου 100 φίλαθλοι με το ποίο θερμό τους χειροκρότημα εμψύχωσαν τα νεαρά παιδιά.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 11-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-0, 3-0, 4-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Μισεντζής, Μιράλης 1, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης 1, Δεβές, Κανεγίδης, Κανδιόγλοιυ, Κώστας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 3, Σωτηριάνος, Γαβαλάς Ι. Σαρρής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 2.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Μπορνάζος Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας

nox1

 

nox2

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production