ChiosTV
apotoksinose to derma sou 1

Αποτοξίνωσε το δέρμα σου με… σκληρή βούρτσα

 

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτοξινώσεις το δέρμα σου και να νοιώσεις απόλυτη ευεξία.

 

Body detox: 7 βήματα για να αποκτήσεις βελούδινο, υπέροχα λαμπερό δέρμα.

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτοξινώσεις το δέρμα σου και να νοιώσεις απόλυτη ευεξία.

Πριν κάνεις το μπάνιο αφιέρωσε μερικά λεπτά σε μία φροντίδα που θα χαρίσει απαλότητα, λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα σου από άκρη σε άκρη.

Τρίψε το δέρμα σου με μία μεγάλη φυσική βούρτσα σώματος η οποία θα απομακρύνει τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα εντείνει την επιφανειακή μικροκυκλοφορία και ξυπνά στη κυριολεξία όλο τον οργανισμό σου. Ακολούθησε την σωστή διαδικασία…


1. Επίλεξε μία φυσική βούρτσα με εύκολη λαβή η οποία θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών από το δέρμα ή χρησιμοποίησε μία σκληρή πετσέτα
2. Κάθησε σε μία καρέκλα αφαίρεσε τα ρούχα σου και άρχισε να τρίβεις το στεγνό δέρμα σου στους λεμφαδένες που βρίσκονται κάτω από τους βραχίονες, στη περιοχή του βουβώνα, στη κοιλιά και στο λαιμό. 
3. Πήγαινε προς τις πατούσες των ποδιών σου κάνοντας μεγάλες κινήσεις κατά μήκος του ποδιού. Συνέχισε με τις γάμπες και τους μηρούς ακολουθώντας πάντα κινήσεις προς το μέρος της καρδιάς.
4. Μετά τα πόδια συνέχισε με το τρίψιμο της κοιλιάς στην οποία θα κάνεις κυκλικές κινήσεις που ακολουθούν την φορά του ρολογιού.
5. Συνέχισε με το πίσω μέρος των χεριών σου και δούλεψε προς τους πήχεις των χεριών. 
6. Μην χρησιμοποιείς την ίδια βούρτσα σώματος στο πρόσωπο αλλά και σε σημεία που έχει εκδορές η επιδερμίδα σου, ή σε σημεία που με το άγγιγμα νοιώθεις αίσθημα πόνου. Για το πρόσωπο χρησιμοποίησε ένα ειδικό απολεπιστικό για το βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση της επιδερμίδας. 
7. Τώρα είσαι έτοιμη για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο που θα σου δώσει ενέργεια και θα ενυδατώσει το δέρμα σου.

Είναι σημαντικό μετά από αυτή τη διαδικασία να ξαπλώσεις για το βραδινό σου ύπνο και να προσφέρεις στο σώμα σου μία συμπληρωματική φροντίδα αποτοξίνωσης που δρα ενώ εσύ κοιμάσαι.

Τιπ: Πάρε μία πετσέτα για κάθε πόδι και ρίξε ελάχιστη ποσότητα ένα μίγμα που θα φτιάξεις από τουρμαλίνη, λάδι ευκαλύπτου και ξίδι μπαμπού. Τυλίξτε τες σε κάθε πέλμα και άφησέ τες μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσεις.

πηγή: faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production