ChiosTV
omorfiaa12

Πώς να δείχνετε όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

 

Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ξεχάσετε παντελώς το μακιγιάζ. Τι καλύτερο από το να είστε χαλαρή στις διακοπές σας, χωρίς make up

 

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ξεχάσετε παντελώς το μακιγιάζ. Τι καλύτερο από το να είστε χαλαρή στις διακοπές σας, χωρίς make up, μάσκαρα ή μολύβι; Ακόμα όμως και το καλοκαίρι όλες θέλετε να δείχνετε όμορφες και λαμπερές.

Το star.gr λοιπόν σας δίνει έξυπνες συμβουλές για να κλέψετε τα βλέμματα με τη φυσική ομορφιά σας.
Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

Τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια αναδεικνύουν τις γωνίες του προσώπου σας και σας κάνουν όμορφη και ελκυστική.

Έχετε πάντα απαλό δέρμα
Φροντίστε πάντα το καλοκαίρι το δέρμα σας να είναι απαλό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε απολέπιση με ένα καθαριστικό και μια πολύ μικρή ποσότητα ζάχαρης. Κάντε ελαφρύ μασάζ στο ντους σας και θα δείτε το δέρμα σας να γίνεται απαλό σαν του μωρού.

Για λάμψη που σας κάνει να ξεχωρίζετε
Απλώστε στο πρόσωπο και στο σώμα σας έναν καλό προϊόν τεχνητού μαυρίσματος που θα τονίσει ακόμα περισσότερο το σοκολατί σας χρώμα και θα σας δείχνει λαμπερή και φρέσκια.

Βάλτε στο συρτάρι τη μάσκαρα
Για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο μακριές, πυκνές και σκούρες χωρίς να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, απλώστε επάνω τους λίγη βαζελίνη. Κάνει θαύματα κορίτσια.

Για καθαρό βλέμμα
Αν το καλοκαίρι είστε σωστό party animal και από τα ξενύχτια τα μάτια σας είναι κόκκινα, τότε μπορείτε να την καταπολεμήσετε, αγοράζοντας από το φαρμακείο κάποιες ειδικές σταγόνες που καταπολεμούν την κοκκινίλα. Το βλέμμα σας θα δείχνει ξεκούραστο, καθαρό και πάνω από όλα σαγηνευτικό.

«Ριξτέ… φως» σε σημεία του σώματός σας
Η ενυδάτωση, ειδικά το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντική. Για να δείχνετε πιο λαμπερή μπορείτε να απλώσετε ενυδατική κρέμα στα σημεία του σώματος που αντανακλούν τον ήλιο, όπως οι ώμοι, το μπούστο και τα πόδια.

Προστασία πάνω από όλα
Μην ξεχνάτε ποτέ την αντηλιακή κρέμα προσώπου. Θα είστε πάντα προστατευμένη από τον ήλιο και το δέρμα σας θα είναι απαλό και υγιές.

Για λαμπερό χαμόγελο
Το χαμόγελό σας μπορεί να σκλαβώσει τους πάντες, γι’ αυτό φροντίστε να είναι λαμπερό και ακαταμάχητο. Πώς; Πολύ εύκολα. Απλά χρησιμοποιείστε μια οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια.

πηγή: star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production