ChiosTV
paoeurol

Για το δεύτερο -και πιο κρίσιμο- βήμα ο Παναθηναϊκός.

 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για το τρίτο παιχνίδι των προημιτελικών της Euroleague…..

 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για το τρίτο παιχνίδι των προημιτελικών της Euroleague με στόχο να κάνει το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να προκριθεί στο Final Four του Λονδίνου. Οι πράσινοι μετά το διπλό στη Βαρκελώνη, ευελπιστούν με τον κόσμο στο πλευρό τους να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στη σειρά για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο Final Four της διοργάνωσης.

Στο  αγωνιστικό κομμάτι ο Αργύρης Πεδουλάκης εκτός από τη δεδομένη κόπωση των παικτών, λόγω των συνεχόμενων και πολλών αγώνων, αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάταση του τένοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει και ο Τσάβι Πασκουάλ καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάικλ και Ραμπασέδα, ενώ και η συμμετοχή του Ίνγκλς είναι αμφίβολη. Ο Αυστραλός φόργουορντ αποχώρησε απ’ τη νέα εντός έδρας ήττα απ’ τη Γκραν Κανάρια (70-73 – 29η αγων. ACB) με πρόβλημα στο δεξί ισχίο.

Πηγή: novasports.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production