ChiosTV
IONIAN SKYproto

Νέο πλοίο στο στόλο της ΝΕΛ-Δρομολογείται στο ΒΑ Αιγαίο.

 

Στην Δραπέτσωνα βρίσκεται από την Παρασκεύη  το πλοίο Ionian Sky της Agoudimos lines. Το συγκεκρίμενο πλοίο πέρασε στα χέρια της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου

 

Στην Δραπέτσωνα βρίσκεται από την Παρασκεύη  το πλοίο Ionian Sky της Agoudimos lines. Το συγκεκρίμενο πλοίο πέρασε στα χέρια της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου και άμεσα θα ξεκινησουν οι εργάσιες συντήρησης και αλλάγης συνιάλων στο πλοίο. 

To πλοίο έχει μήκος 164 μέτρα και πλάτος 24 είναι ναυπηγημένο το 1974 ενώ η ταχύτητα του μπορεί να φτάσει και τα 21 ναυτικά μίλια, το πλοίο έχει μέγαλο γκαράζ ενώ εσωτερικά έχει γίνει πρόσφατα ανακαίνιση.     Πρόθεση της ΝΕΛ είναι το πλοίο να είναι έτοιμο στις 28/06 ώστε να δρομολογηθεί στην γραμμή Πειραία-Χιος-Μυτιλήνη. Η ΝΕΛ δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκατάλειψει αμαχητή την γραμμή που την εδραίωσε. Στο πλοίο αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ενώ αναμένεται να δωθεί βάση στο μηχανικό κομμάτι μιας και το πλοίο παρέμενε παροπλισμένο από το Σεπτέμβριο του 2011 στο λιμάνι της Ηγουμένιτσας. Το πλοίο θα μετονομαστεί σύμφωνα με πληροφορίες σε European Sky ενώ είναι άγνωστο με τη σημαία θα ταξιδέψει το πλοίο, πιθανό σενάριο το πλοίο να σηκώσει σημαία Κύπρου.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου.

 

IonianSky2

IonianSky

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production