ChiosTV
ierissosagones

Πρωτοφανής τρομοκράτηση στην Ιερισσό-Εισέβαλαν βιαίως σε σπίτια!

 

Άνδρες της ΟΠΚΕ πριν μία ώρα εισέβαλαν σε δύο σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, έσπασαν τις πόρτες και με τη βία προχωρησαν σε δύο προσαγωγές.

 

11:26: Συγκέντρωση στην Καμάρα στις 12:00, ως μια πρώτη απάντηση στα γεγονότα της Χαλκιδικής προγραμματίζουν αλληλέγγυοι από τη Θεσσαλονίκη.

11:03: Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ,όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, βρέθηκαν στο Α.Τ. Αρναίας προκειμένου να το προστατέψουν κατόπιν εντολής του κ.Πάχτα.

10:53: Σύμφωνα με πληροφορίες εργάτες της εταιρίας ξυλοκόπησαν κάτοικο της Ιερισσού, ενώ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι συγκεντρώνονται εργαζόμενοι της εταιρίαςέξω από το Α.Τ Αρναίας.

10:36: Ακόμη δεν έχουν μεταφερθεί στα δικαστήρια οι συλληφθέντες. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για επιχείρηση πρωτοφανούς τρομοκράτησης των κατοίκων.

10:23:  Έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου βρίσκονται οι κάτοικοι της Χαλκιδικής. Πριν λίγο η μητέρα του ενός προσαχθέντα δήλωσε πως “ο εμφύλιος ξεκινάει από τη Χαλκιδική”

6:22: Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8:30 οι προσαχθέντες θα περάσουν από ανακριτή στον Πολύγυρο

Άνδρες της ΟΠΚΕ πριν μία ώρα εισέβαλαν σε δύο σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, έσπασαν τις πόρτες και με τη βία προχωρησαν σε δύο προσαγωγές. Στη συνέχεια έβαλαν τους προσαχθέντες σε ένα τζιπ και εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της αστυνομίας κρατούσαν τα τρομαγμένα μικρά παιδιά προκειμένου να μην ειδοποιηθεί το υπόλοιπο χωριό. Οι καμπάνες χτυπούν στην Ιερισσό. Οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του χωριού ενώ άγνωστο παραμένει που έχουν μεταφερθεί οι προσαχθέντες. 

Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πράγματα που υπήρχαν στο αστυνομικό τμήμα και τα έκαψαν.

Φωτογραφίες από τις σπασμένες πόρτες των σπιτιών.

ierissos1

 

ierissos2

ierissos3

 alterthess.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production