ChiosTV
rouvas-660 1 0

Ο Σάκης Ρουβάς θα πρωταγωνιστήσει στην τραγωδία Βάκχες του Ευριπίδη!

 

Είναι γεγονός: Η πιο συζητημένη παράσταση του καλοκαιριού θα είναι οι Βάκχες του Ευρυπίδη που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης

 

Είναι γεγονός: Η πιο συζητημένη παράσταση του καλοκαιριού θα είναι οι Βάκχες του Ευρυπίδη που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τον ρόλο του Διονύσου.

Αν και εξαιτίας των γνωστών καθυστερήσεων στην τοποθέτηση διοίκηση του Φεστιβάλ δεν είναι γνωστό αν θα δούμε τον Σάκη και στην Επίδαυρο – είναι βέβαιο ότι η παράσταση θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα στο πλάισιο των καθιερωμένων καλοκαιρινών εξορμήσεων θεατρικών παραστάσεων.

Ο χορός της παράστασης θα αποτελείται από καλλιτέχνες διαφορετικών φυλών, θα υπάρχει ζωντανή μουσική σε επιμέλεια Μιχάλη Αφολαγιάν και της Ηρώ, ενώ οι μουσικοί θα είναι νιγηριανοί.

Οι Βάκχες είναι τραγωδία που γράφτηκε το 407 π.Χ., όταν ο ποιητής βρισκόταν στην αυλή του βασιλιά Αρχέλαου στη Μακεδονία και σκηνοθετήθηκε από το γιο του το 405 π.Χ. Στην Αθήνα Το έργο έχει γνήσια Διονυσιακή υπόθεση, εξιστορεί δηλαδή την έλευση του Βάκχου (Διονύσου) στη Θήβα κατά την οποία ο Πενθές φονεύεται από την μητέρα του Αγαύη, διότι αντιστάθηκε στη λατρεία του νέου θεού.

πηγή: iefimerida.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production