ChiosTV
kalouta 2013

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στο Βόρειο Αιγαίο!!!

 

1996-2013 15 Χρόνια κλείνει φέτος η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στο Βόρειο Αιγαίο ‘’Πρόταση 2013’’

1996-2013 15 Χρόνια κλείνει φέτος η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στο Βόρειο Αιγαίο ‘’Πρόταση 2013’’. Έτσι και φέτος 10-15 Απρίλη στο εκθεσιακό κέντρο Χίου Γ. Καλούτας στον Κάμπο θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γενική εμπορική έκθεση στο Β. Αιγαίο.

Στα περίπτερα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τα πάντα για το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού σας, του γραφείου ή της επιχείρησης σας. Επίσης θα βρείτε τα πάντα για την μόδα (ενδύματα, υποδήματα, είδη γάμου και βάπτισης). Φυσικά πασχαλινές προτάσεις και είδη ομορφιάς και ο κατάλογος δεν σταμάτα στην πιο επιτυχημένη έκθεση του Β.Αιγαίου.

protasi 2013 a

Εκτός από τα περίπτερα. Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα μπορεί να παρακολουθήσει ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και επίδειξη μόδας με γνωστά μοντέλα της Ελλάδας. Χορός, παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες , καραγκιόζης για παιδιά και μεγάλους, καθώς και εργαστήρια για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο- snack bar και δωρεάν παιδότοπος. Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στην Χίο, έρχεται 10-15 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Γ.Καλουτά στον πανέμορφο Κάμπο. Μην το χάσετε! Μία επίσκεψη θα σας πείσει!

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production