ChiosTV
xaniachios

Εύκολη νίκη του ΝΟΧ επί των Χανίων.

 

Η αγωνιστική υποχρέωση της 16η αγωνιστικής βγήκε νικηφόρα, όπως αναμενόταν, για το ΝΟ Χίου που επικράτησε με σκορ 10-4 του ΝΟ Χανίων

 

Η αγωνιστική υποχρέωση της 16η αγωνιστικής βγήκε νικηφόρα, όπως αναμενόταν, για το ΝΟ Χίου που επικράτησε με σκορ 10-4 του ΝΟ Χανίων σε ματς που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.Οι Χιώτες δυσκολεύτηκαν στα δύο πρώτα οκτάλεπτοα όπου το σκορ ήταν ισόπαλο (3-3) αλλά στην 3η περίοδο οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με επιμέρους σκορ 5-0 καθάρισαν την υπόθεση- νίκη.

Ουσιαστικά το 3ο οκτάλεπτο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο σημερινό ματς όπου οι ρυθμοί ήταν υποτονικοι! Το ματς δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και θύμιζε περισσότερο φιλικό προετοιμασίας, παρά αγώνα πρωταθλήματος.

Τα Χανιά αγωνίστηκαν χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη ενώ από πλευράς δεν έπαιξαν σήμερα οι Ντούλος (προφυλάχθηκε ενόψει Βουλιαγμένης) και Μιράλης που ήταν τιμωρημένος (παίζει κανονικά το Σάββατο στο ντέρμπι του Λαιμού).

Ο Αντώνης Μισεντζής αγωνίστηκε τρία οκτάλεπτα κάτω από τα δοκάρια του ΝΟ Χίου (ο Καραμπέτσος αγωνίστηκε σε μία περίοδο) ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι μικροί Κώστας και Σωτηριάνος. Χρέη πρώτου προπονητή για λογαριασμό της Χίου εκτέλεσε ο Θοδωρής Μπερδές, για δεύτερο ματς μετά από αυτό με το ΝΑΟ Κέρκυρας, καθώς ο Γιώργος Μπελέγρης είχε επαγγελματικές υποχρέωσεις και φτάνει το βράδυ στην Αθήνα.

Τα οκτάλεπτα με πρώτο το ΝΟ Χανίων: 1-1, 2-2, 0-5, 1-2.

Τα γκολ για το ΝΟ Χανίων πέτυχαν: Μπατάκης 1, Βιζυράκης 1, Χαριτάκης 1, Κοκονάς 1.

Τα γκολ για το ΝΟ Χίου πέτυχαν: Γ.Κόχειλας 3, Βιτέλας 2, Χατζηκυριακάκης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Γιώργος Φουντούλης 1, Μπεριστιάνος 1.

aquaticsnews.com

H Ομάδα του ΝΟΧ αγωνίζεται και αύριο Σάββατο με την Βουλιαγμένη.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production