ChiosTV
1dimoskopisi1

Οριακή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση.

 

 Προβάδισμα έναντι της ΝΔ καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha.

 Προβάδισμα έναντι της ΝΔ καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha. Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 23,4% έναντι 22,6% που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,7%, το ΚΚΕ με 4,4%, ενώ τα άλλα μικρότερα κόμματα συγκεντρώνουν 6,7% και η επιλογή άκυρο/λευκό-αποχή 9,3%.

anagogiapotelesmat

 

Στην εκτίμηση ψήφου, ερώτηση στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι επιλογές άκυρο-λευκό ή αποχή – αδιευκρίνιστη ψήφος, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 28,4% έναντι του 27,4% της Νέας Δημοκρατίας. Ουσιαστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατά το ίδιο ποσοστό που κατέγραφε και στην προηγούμενη δημοσκόπηση, ενώ το κυβερνών κόμμα έχει μια μικρή φθορά. Ακολούθως η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 11,7%, το ΠΑΣΟΚ 6,8%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 6,6%, η ΔΗΜΑΡ 5,7% το ΚΚΕ 5,3% και η “απάντηση” άλλο κόμμα συγκεντρώνει το 8,1%. 

parastasinikis203

Στην παράσταση νίκης παρατηρείται πλήρης μεταστροφή του εκλογικού σώματος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 44,8% έναντι 36,2% της ΝΔ, όταν πριν από ένα μήνα το κυβερνητικό κόμμα συγκέντρωνε 48,3% και η αξιωματική αντιπολίτευση 38%.

 

katallilosprothipo

 

Ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 47,4%, όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 32,4%.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production