ChiosTV
Mousouroulis 121468812

Εκτός κυβέρνησης ο Κωστής Μουσούρουλης λόγω ανασχηματισμού..

 

 

Εκτός κυβέρνησης φαίνεται ότι θα βρίσκεται, μετά τον ανασχηματισμό ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης,

 Εκτός κυβέρνησης φαίνεται ότι θα βρίσκεται, μετά τον ανασχηματισμό ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ο τρόπος που αντιμετώπισε το θέμα των ναυτεργατών που τελικά οδήγησε στην πολιτική επιστράτευση φαίνεται να είναι ένας από τους παράγοντες που δείχνουν την έξοδο στον Χιώτη Υπουργό. Επικρατέστερος αντικαταστατής φαίνεται να είναι ο Κυριακός Μητσοτάκης,ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή του Άδωνι  Γεωργιάδη. 

 Όσο αφορά το πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός δυο ημερομηνίες είναι οι επικρατέστερες.
Ως τα μέσα Μαρτίου και αφού θα έχει ολοκληρωθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που είναι σημείο καμπής θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τις αλλαγές που προγραμματίζει ο Πρωθυπουργός στην κυβέρνηση. Ανασχηματισμός θα γίνει μετά το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη (5 Μαρτίου) και την επίσκεψη της τρόικας. 

• Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι αυτός θα γίνει μετά το ΠΑΣΧΑ, καθώς ο πρωθυπουργός δεν θέλει καταρχήν σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει οτιδήποτε πριν ολοκληρωθεί η καταβολή των δόσεων προς τη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι η τρόικα φθάνει ξανά στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου για τη νέα αξιολόγηση της πορείας του ελληνικού προγράμματος, οπότε ο επόμενος μήνας βγαίνει εκτός συζήτησης. 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production