ChiosTV
tsoxatzopoulos

Δίκη α λα Χόλιγουντ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

Χλιδάτη δίκη ετοιμάζουν οι αρχές για τον Ακη Τσοζατζόπουλο και τους 19 συγκατηγορούμενους τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο.

 

Χλιδάτη δίκη ετοιμάζουν οι αρχές για τον Ακη Τσοζατζόπουλο και τους 19 συγκατηγορούμενους τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο. Σχεδιάζεται μεταφορά του με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής. Η δίκη θα διεξαχθεί σε λαμπερή αίθουσα του Εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Έθνους της Κυριακής”, η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η δίκη να διεξαχθεί σε μεγάλη και λαμπερή αίθουσα του Εφετείου Αθηνών και όχι στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Ο λόγος, σύμφωνα με ανώτατες δικαστικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι ότι αναμένεται η προσέλευση πολλών ξένων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων και η επιλογή της αίθουσας αυτής θεωρείται ότι θα βοηθήσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, σκοπός είναι, μεταξύ άλλων, να επενδύσουν σε τηλεοπτικές εικόνες που θα κάνουν το γύρο της Ευρώπης, με τη μεταγωγή του πρώην υπουργού και των συγκατηγορουμένων του, με τα χαρακτηριστικά τζιπ της Αντιτρομοκρατικής από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο αντίλογος εστιάζεται στο κόστος που θα έχει η επιχείρηση μεταγωγής του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς και στους κινδύνους που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα από πλευράς των μέτρων ασφαλείας. Αυτοί που διαφωνούν επισημαίνουν παράλληλα πως θα ήταν πιο λειτουργικό και οικονομικό να γίνει η δίκη στον Κορυδαλλό, όπου παλαιότερα είχε δικαστεί η 17 Νοέμβρη και ο ΕΛΑ.

με πληροφορίες από το news247.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production