ChiosTV

Ο Βουλευτής Χίου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις Οινούσσες το Σάββατο 25 Απριλίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από το Δήμαρχο Οινουσσών κ. Βογιατζή, από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και από φορείς και κατοίκους του νησιού, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

find_us_on_facebook

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν θέματα του Δήμου Οινουσσών (στελέχωση υπηρεσιών του δήμου, δημιουργία και υποστήριξη προνοιακών δομών, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων), καθώς και συνολικότερα ζητήματα, ζωτικά για το νησί, όπως η μόνιμη στελέχωση του αγροτικού ιατρείου, η χρηματοδότηση του Μαθητικού Οικοτροφείου, η αναβάθμιση της ΑΕΝ. Μείζον θέμα εξακολουθεί να αποτελεί η σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά μια φορά την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και καταγραφή των αιτημάτων, ενώ υπήρξε η δέσμευση για σταθερή επικοινωνία και συνεργασία προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του δήμου και των κατοίκων και να επιλυθούν προβλήματα που χρονίζουν στο μέτρο του εφικτού.

andreas mixailidis stis oinousses 23

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production