ChiosTV

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΟ “Regal Princess” ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Απο την Ελλαδα θα ξεκινησει το παρθενικο του ταξιδι το μολις… 10 ημερων πολυτελες «μεγαθηριο» – Πρωτος σταθμος του η Σαντορινη

Στον Πειραιά κατέπλευσε σήμερα ένα από τα νεότερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια.

Ο λόγος για το μόλις… 10 ημερών Regal Princess, το οποίο έπεσε στο νερό στις 16 Μαΐου, καθώς η πλοιοκτήτρια εταιρεία επέλεξε το μεγάλο λιμάνι της χώρας για να ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι.

Ο επόμενος σταθμός της «ναυαρχίδας» των κρουαζιερόπλοιων είναι η Σαντορίνη και από εκεί το ταξίδι θα συνεχιστεί με προορισμό τα τουρκικά παράλια.



Το Regal Princess, το οποίο αναμένεται να πιάσει ξανά Πειραιά στις 23 Ιουνίου, είναι ένα μεγαθήριο ναυπηγημένο στην Ιταλία. Έχει  μήκος 330μ., 1350 άτομα πλήρωμα, ζυγίζει 142.714 τόνους και διαθέτει 18 ορόφους στις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει 3560 επιβάτες σε 1780 καμπίνες.



Οι πρώτοι τουρίστες που πλήρωσαν το «αλμυρό» εισιτήριο για να αποτελέσουν τους πρώτους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου δήλωσαν ενθουσιασμένοι μόνο και μόνο στη θέα του μεγάλου πλοίου.





Σημειώνεται ότι σήμερα στον Πειραιά εκτός από το Regal Princess, κατέπλευσαν άλλα 7 κρουαζιερόπλοια.



H πολυτέλεια

Κέντρο του καραβιού είναι το μεγάλο αίθριο στο οποίο υπάρχουν εστιατόρια, μπαρ, θέατρο.

Τα διαφορετικά εστιατόρια ικανοποιούν όλες τις γεύσεις και όλους τους ουρανίσκους ενώ υπάρχουν ειδικά μενού για ειδικές στιγμές χωρίς να λείπουν από πιτσαρίες μέχρι εστιατόρια με θαλασσινά, φούρνος και ζαχαροπλαστείο.

Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά ο κινηματογράφος με μια οθόνη 30% μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες σε αναλόγου κατηγορίας κρουαζιερόπλοια δίπλα στην πισίνα, αλλά και το θέατρο και μια ειδική αίθουσα στην οποία μεταδίδονται ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα.



Ξεχωριστό χρώμα δίνουν ένα διάδρομος στο χείλος του πλοίου για να βλέπει κανείς τη θάλασσα, τα συντριβάνια που πετάνε νερό σε ύψος μεγαλύτερο των 9 μέτρων, το Princess Casino και το Club 6 για τους ξενύχτηδες.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει φροντίσει και για τη χαλάρωση των επιβατών της με δύο διαφορετικά σπα αλλά και για όσους θέλουν να κρατήσουν τη φόρμα τους όσο καιρό θα ταξιδεύουν με το Regal Princess με γυμναστήριο, χώρο aerobics, στίβο για τρέξιμο, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, σκοπευτήριο και γήπεδο γκολφ.

Ειδική μέριμνα υπάρχει και για τους μικρούς ταξιδιώτες ηλικίας έως 17 ετών με χώρους ειδικά σχεδιασμένου για τρεις ηλικιακές ομάδες (3-7, 8-12 και 13-17).



 protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production