ChiosTV

ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Καθαρισμός προσώπου με προσοχή!
Η ευγένεια και η απαλότητα είναι για εμένα τα πιο σημαντικά tips. Το έντονο τρίψιμο και η προχειρότητα με την οποία καθαρίζετε την επιδερμίδα σας δεν κάνουν καθόλου καλό στη νεανική της όψη. Επιλέξτε για τον πρωινό σας καθαρισμό ένα κρεμώδες καθαριστικό προϊόν (ποτέ σαπούνι γιατί η χρήση του προκαλεί ξηρότητα ακόμα και σε λιπαρές). Ξεπλύνετε ρίχνοντας δέκα φορές χλιαρό νερό που ανοίγει του πόρους και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Σημαντικό: με μια πετσέτα ταμπονάρετε το πρόσωπο (δεν το σκουπίζετε) γιατί αυτή η υποψία υγρασίας κάνει καλό.

Τα φυσικά σέρουμ αντιγήρανσης.
Χαρίστε ένα καλό μασάζ στην επιδερμίδα σας. Το έχω αναφέρει και στο παρελθόν γιατί είναι πραγματικά πολύ σημαντικό. Ένα έχετε ξηρή επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα μείγμα από αιθέρια έλαια νυχτολούλουδου, έλαιο αβοκάντο, rose geranium, λεβάντα και χαμομήλι ενώ εάν έχετε λιπαρή έλαια βερίκοκου, λεμόνι και δενδρολίβανο ένα έχετε λιπαρή. Ξεκινώντας από το πιγούνι, κινήστε τα χέρια σας κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις προς τα ζυγωματικά και γύρω από τα μάτια μέχρι το μέτωπο. Κάνοντας το αυτό, ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος και θρέφετε την επιδερμίδα σας. Τέλος, τοποθετήστε στο πρόσωπό σας χλιαρές κομπρέσες.

 Πείτε αντίο στις γκρίζες μέρες.
Η ενοχλητική θαμπάδα που καθώς μεγαλώνουμε εγκαθιστάται στην επιδερμίδα μας είναι ένα από τα άσχημα του χρόνου που περνάει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μεγαλώνοντας, η επιδερμίδα μας παράγει λιγότερη φυσική λιπαρότητα ενώ οι ρυθμοί ανανέωσης των κυττάρων μειώνονται. Η σταδιακή αυτή πτώση της φυσικής ανανέωσης της επιδερμίδας, έχει σαν αποτέλεσμα το γκρίζο τοπίο. Το καλύτερο φάρμακο σε αυτό είναι η απολέπιση του προσώπου με scrub περίπου δύο φορές την επιδερμίδα και οι λοσιόν που δροσερές φωτίζουν την επιδερμίδα. Ακόμα οι κρέμες προσώπου που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και λάμψη μπορούν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Ψάξτε για συστατικά όπως βερίκοκο, ρόδι και τριαντάφυλλο.

Κάτι αλλάζει στα χείλη…
Μεγαλώνοντας τα χείλη χάνουν τον όγκο τους. Για τις λεπτές όμως γραμμές που παρατηρείτε συχνά την ευθύνη φέρει κυρίως το κάπνισμα. Φροντίστε λοιπόν να το περιορίσετε και να τα φροντίζετε όσο μπορείτε περισσότερο. Τώρα τον χειμώνα, μη ξεχνάτε την ενυδάτωση με βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε ενώ λίγη απολέπιση με την οδοντόβουρτσά σας τα ανανεώνει πολύ στη στιγμή.

Θεραπείες αντιγήρανσης για χέρια και πόδια.
Δεν είναι τυχαίο που συχνά ακούγεται ότι η ηλικία… φαίνεται από τα χέρια. Αναλάβετε λοιπόν δράση! Αφού λοιπόν φροντίσετε τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου σας, χαρίστε τις ίδιες υπηρεσίες ομορφιάς και στα χέρια σας. Απλώστε γενναίες ποσότητες από την ενυδατική κρέμα χεριών σας την οποία καλό θα είναι να έχετε στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σας ώστε να μην ξεχνιέστε… Απλώστε καλά μέχρι να απορροφηθεί καλά κάνοντας κινήσεις μασάζ και όνειρα γλυκά.
Μπορείτε να παραγγείλετε από το φαρμακείο μια φυσική και πολύ αποτελεσματική λοσιόν χεριών.
Για να απαλύνετε την επιδερμίδα στα πόδια ξεκινήστε με ένα απαλό μασάζ χρησιμοποιώντας μία λούφα. Στη συνέχεια, βυθίστε τα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε μέσα μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου, γιασεμί ή ροδόνερου. Με μια ελαφρόπετρα τρίψτε τα σκληρά σημεία. Για να τα ενυδατώσετε χρησιμοποιήστε 1 κ.σ αιθέριο έλαιο καρυδιάς και κάντε μασάζ σε πέλματα και χέρια. Δώστε περισσότερη βάση σε φτέρνες, πέλματα, γόνατα ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών και ακριβώς πάνω στις παλάμες. Ξεπλύνετε με φυσικό χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό. Σκουπίστε με μια μαλακή πετσέτα και απλώστε την ενυδατική σας. Θα δείτε πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά και ανανέωση.

jenny.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production